ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020

Υπό κατάληψη πάνω από 200 σχολεία

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:16:00 π.μ. | |
Υπό κατάληψη πάνω από 200 σχολεία
Περισσότερα από 200 σχολεία σε όλη τη χώρα βρίσκονται υπό κατάληψη με βασικά αιτήματα την αύξηση του προσωπικού καθαριότητας, τη μείωση των μαθητών ανά τάξη, αλλά και μόνιμους διορισμούς εκπαιδευτικών για την κάλυψη των ελλείψεων στα σχολεία.

Σύμφωνα με την Καθημερινή, στη λίστα διεκδικήσεων των μαθητών, οι οποίοι έχουν προγραμματίσει για σήμερα συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας μαζί με εκπροσώπου γονέων, αλλά και την ΟΛΜΕ, συμπεριλάμβάνονται αιτήματα όπως η μη αγορά των γαλλικών μαχητικών αεροσκαφών Rafale, αλλά και η μη στράτευση στα 18.

Η Συντονιστική Επιτροπή Μαθητών της Αθήνας καλεί σήμερα όλους τους μαθητές να κλείσουν τα σχολεία, με βασικά θέματα που σχετίζονται με την καθημερινότητα των σχολείων, όπως η καθαριότητα και η προσπάθεια κατά της διασποράς του κορωνοϊού.

Οι περισσότερες καταλήψεις καταγράφονται σε γυμνάσια και λύκεια της Αττικής, της Θεσσαλονίκης, της Κρήτης, της Αχαΐας και της Μαγνησίας.

Σημειώνεται ότι χθες, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, σχολιάζοντας τις καταλήψεις επισήμανε ότι «εξετάζονται μέτρα ώστε να μη γίνονται τέτοιες ενέργειες, οι οποίες δημιουργούν πρόβλημα και στη σχολική χρονιά, αλλά και στην υγεία των ανθρώπων που προχωρούν σε καταλήψεις».

Πηγή: www.kathimerini.gr


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ