ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2020

Θανατηφόρο τροχαίο με άνδρες της ΔΙΑΣ - Νεκρός 33χρονος αστυνομικός και ένας διασωληνωμένος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:51:00 π.μ. | |
Θανατηφόρο τροχαίο με άνδρες της ΔΙΑΣ - Νεκρός 33χρονος αστυνομικός και ένας διασωληνωμένος
Θανατηφόρο τροχαίο με έναν νεκρό αστυνομικό της ομάδας ΔΙ.ΑΣ και έναν σοβαρά τραυματία διασωληνωμένο στο Ασκληπιείο Βούλας . Νεκρός είναι ένας 33χρονος αστυνομικός, πατέρας ενός παιδιού, ενώ ο συνάδελφός του που έχει τραυματισθεί βαρύτατα είχε ενταχθεί στις δυνάμεις της Αστυνομίας πριν από λίγους μήνες.

Το συμβάν σημειώθηκε λίγο μετά τις 14:30 την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου στην παραλιακή, στον Άγιο Κοσμά στο ρεύμα προς Γλυφάδα. Οι μοτοσικλετιστές της ομάδας ΔΙ.ΑΣ έλαβαν σήμα να μεταβούν σε μια πυρκαγιά σε οικόπεδο στην περιοχή του Αγίου Κοσμά.

Οι μοτοσικλετιστές είχαν αναπτύξει ταχύτητα και έφταναν στο σημείο όταν ξαφνικά - και σύμφωνα με τις καταθέσεις των 2 συναδέλφων τους, της ομάδας που τους ακολουθούσαν - ο οδηγός της μηχανής πάτησε απότομα φρένο, περίπου 40 μέτρα πριν τα σταματημένα οχήματα στο φανάρι, με αποτέλεσμα η υπηρεσιακή μοτοσικλέτα να χάσει τον έλεγχο να συρθεί στην άσφαλτο.

Από την πτώση, ο 33χρονος βρήκε τραγικό θάνατο και ο 24χρονος συνάδελφος του σοβαρά τραυματισμένος δίνει μάχη στο Ασκληπιείο Βούλας για να κρατηθεί στη ζωή. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 24χρονος έχει βαριές κρανιοεγκεφαλικές και θωρακικές κακώσεις καθώς και ένα συντριπτικό μηριαίο κάταγμα.

Για το δυστύχημα διενεργείται προανάκριση.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ