ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2020

Εννέα θάνατοι και 359 κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα σήμερα 17/9

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:42:00 μ.μ. | | |
Εννέα θάνατοι και 359 κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα σήμερα 17/9
Τα κρούσματα κορωνοϊού σήμερα 17/9, είναι 359 όπως ανακοινώθηκαν από τον ΕΟΔΥ. Από αυτά τα 21 συνδέονται με γνωστές συρροές και 36 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, στην Ελλάδα έχουν καταγραφεί εννέα νέοι θάνατοι.

Συνολικά οι νεκροί στη χώρα είναι 325. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 14.400, εκ των οποίων το 55.6% άνδρες.

69 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 70 ετών. 21 (30.4%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 87.0%, των διασωληνωμένων, έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 178 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

Βρέφος στην Αλεξανδρούπολη θετικό στον Covid-19

Βρέφος ηλικίας μόλις έξι μηνών που διαγνώσθηκε θετικό στον κορωνοϊό, νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης .

Ήδη, σύμφωνα με το e-evros.gr, έχει γίνει και η διαδικασία λήψης δειγμάτων από την οικογένεια του για να διαπιστωθεί αν στο περιβάλλον του υπάρχουν και άλλα κρούσματα της νόσου COVID - 19.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ Ορεστιάδας στην εντατική μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται από χθες η 82χρονη γυναίκα από την Ορεστιάδα η οποία εισήχθη στο Νοσοκομείο Αναφοράς στις 12 Σεπτεμβρίου.
Σήμερα στο Νοσοκομείο νοσηλεύονται 10 ασθενείς. Από αυτούς, 5 στην COVID - 19, 4 στη ΜΕΘ και 1 στη ΜΕΛ.

Κρούσμα κορωνοϊού σε σχολείο στη Γλυφάδα


Μία εκπαιδευτικός σε δημοτικό σχολείο της Γλυφάδας διαγνώστηκε θετική στον κορωνοϊό. Για τις επόμενες 14 ημέρες δεν θα λειτουργήσει το τμήμα που δίδασκε η δασκάλα.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου στο Twitter: «Εκπαιδευτικός στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Γλυφάδα διαγνώστηκε σήμερα με κορωνοϊό. Προχωράμε αμέσως σε απολύμανση του σχολείου (θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι το βράδυ) και σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ εφαρμόζεται από την διεύθυνση του σχολείου το προβλεπόμενο πρωτόκολλο για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Με απόφαση των αρμοδίων αρχών, από αύριο και για τις επόμενες 14 ημέρες το τμήμα που διδάσκει η συγκεκριμένη εκπαιδευτικός δεν θα λειτουργήσει.

Ευχόμαστε ολόψυχα περαστικά και ταχεία ανάρρωση στην εκπαιδευτικό».
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ