ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020

6 εκατ. ευρώ συνολικά από την Περιφέρεια Πελοποννήσου για την πυρόπληκτη περιοχή της Κορινθίας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:57:00 π.μ. | | |
6 εκατ. ευρώ συνολικά από την Περιφέρεια Πελοποννήσου για την πυρόπληκτη περιοχή της Κορινθίας
Πίστωση που συνολικά θα ανέλθει σε περίπου 6.000.000 ευρώ θα διατεθεί από την Περιφέρεια Πελοποννήσου για την πυρόπληκτη περιοχή της ανατολικής Κορινθίας και του Δήμου Κορινθίων, όπως τονίστηκε στη σύσκεψη εργασίας φορέων που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου, στα Αθίκια, με τη συμμετοχή του περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα.

Ειδικότερα, ο περιφερειάρχης γνωστοποίησε ότι άμεσα διατίθεται 1.700.000 ευρώ για καθαρισμό ρεμάτων, ενώ ήδη από την επόμενη εβδομάδα θα γίνει επιλογή των εργολάβων, με ανοιχτές διαδικασίες και με συνεργασία της Περιφέρειας και του Δήμου Κορινθίων.

Επίσης, πίστωση 1.600.000 ευρώ διατίθεται για την αποκατάσταση του επαρχιακού οδικού δικτύου της περιοχής και επιπλέον, μέσω προγραμματικής σύμβασης -που θα υπογραφεί μεταξύ της Περιφέρειας και του δήμου- η Περιφέρεια θα διαθέσει πίστωση περί το 1.000.000 ευρώ για την βελτίωση του αγροτικού οδικού δικτύου του Δήμου Κορινθίων.

“Είναι μια τονωτική ένεση που θα εγγίζει τελικά γύρω στα 6.000.000 ευρώ, σε συνδυασμό και με τις εκπτώσεις που θα επιτευχθούν, οι οποίες θα χρηματοδοτήσουν άλλα δημοτικά έργα στην πυρόπληκτη περιοχή” σημείωσε ο Π. Νίκας.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ