ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ

Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020

Καταγγελία του Συνδικάτου Τροφίμων Αργολίδας για απόλυση εργαζομένης στην ΕΑΣ-ΡΕΑ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:25:00 π.μ. | | | |
Καταγγελία του Συνδικάτου Τροφίμων Αργολίδας για απόλυση εργαζομένης στην ΕΑΣ-ΡΕΑ
Το Συνδικάτο Γάλακτος-Τροφίμων–Ποτών Αργολίδας καταγγέλλει την εκδικητική και τρομοκρατική απόλυση συναδέλφου, εκλεγμένου μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδικάτου Γάλακτος - Τροφίμων - Ποτών Ν. Αργολίδας και μέλος του επιχειρησιακού σωματείου της εταιρείας ΕΑΣ – ΡΕΑ.

Η Διοίκηση δείχνει το στυγνό, αντεργατικό της πρόσωπο για ακόμα μία φορά, αφού μετά από προσπάθεια πολλών χρόνων προχώρησε στο προμελετημένο «έγκλημα». Την απόλυση της εργαζόμενης, μητέρας δύο ανήλικων παιδιών, επειδή «τόλμησε» να πει όχι και να αντισταθεί στην επιβολή μέτρων, που τσακίζουν το εισόδημα και συνολικά τη ζωή των εργαζομένων για τα κέρδη τους.

Η απόλυση της συνδικαλίστριας συναδέλφου εντάσσεται στην ενιαία επίθεση των εργοδοτών, ειδικά απέναντι στο ταξικό κίνημα προκειμένου να ξεμπερδεύουν με φωνές που αντιστέκονται στον εργασιακό μεσαίωνα που προωθούν ΣΕΒ και κυβερνήσεις.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους στον κλάδο Τροφίμων Ποτών, όλη την εργατική τάξη πρώτα και κύρια στο Ν. Αργολίδας, τους μικρούς και μεσαίους αγρότες, να υπερασπιστούν τις συνδικαλιστικές ελευθερίες και δικαιώματα.

Καλούμε ιδιαίτερα τους συνεταιριστές αγρότες της επιχείρησης ΡΕΑ, να μην δεχτούν τέτοιες μεθοδεύσεις και ενέργειες εναντίον των εργαζόμενων.

Καλούμε το ΔΣ του επιχειρησιακού σωματείου να πάρει άμεσα ξεκάθαρη θέση και να απαιτήσει με κάθε τρόπο να μην ισχύσει η απόλυση.

Καλούμε όλους τους εργαζομένους στην επιχείρηση ΕΑΣ - ΡΕΑ να ξεπεράσουν τους φόβους τους, να σπάσουν στην πράξη την τρομοκρατία, να απαντήσουν μαζικά στη νέα αυτή πρόκληση της εργοδοσίας να απαιτήσουν την άμεση επαναπρόσληψη της συναδέλφου και καμία αλλαγή στις σχέσεις εργασίας που είναι προ των πυλών.

Να παρθεί τώρα πίσω η απόλυση! 

Κάτω τα χέρια από τη συνδικαλιστική δράση! 

Η τρομοκρατία δεν θα περάσει! 

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ