ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ

Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2020

Το Ναύπλιο τίμησε του ευεργέτες και δωρητές του

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:52:00 π.μ. | | |
Το Ναύπλιο τίμησε του ευεργέτες και δωρητές του
Ο Δήμος Ναυπλιέων τίμησε και φέτος τους ευεργέτες και τους δωρητές του με το καθιερωμένο ετήσιο μνημόσυνο που τελείται μαζί με το μνημόσυνο του Ι. Καποδίστρια.
Το ετήσιο μνημόσυνο τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα, στο Ναύπλιο,την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2020. 
Οι άνθρωποι οι οποίοι, κινήθηκαν με αγάπη και ανιδιοτέλεια χωρίς να επιζητούν ή να περιμένουν αντάλλαγμα, οι Ευεργέτες-Δωρητές του Ναυπλίου με αλφαβητική σειρά είναι: Χάρολντ Μακ. Γκάσκιν, Άννα και Ιωάννης Ιατρού, Νικόλαος και Ευγενία Ιατρού, Τάκης Ιωάν. Καράπαυλος, Βασίλειος και Καίτη Κοντολέων, Δημήτριος Μανουσάκης, Αλέξανδρος Παρασκευόπουλος, Μαρία Κων. Ράδου, Αναστάσιος Σταματιάδης, Ιωάννης και Ουρανία Σκούμπη.
Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος αναφερόμενος στους ευεργέτες και δωρητές επεσήμανε ότι: «Και φέτος τιμούμε τους συμπολίτες μας δωρητές, ευεργέτες. Τιμούμε την αγαθοεργία, την ευεργεσία, προς την κοινωνία, προς τον συνάνθρωπο. Την τιμούμε ως δράση, την τιμούμε ως αποτέλεσμα. 
Οι πράξεις τους αυτές, είναι διαχρονικές και με αξίες ηθικές, ιδιαιτέρως στις μέρες μας, όπου η παρατεταμένη οικονομική και κοινωνική κρίση καθιστούν επιτακτική την ανάγκη έμπρακτης αλληλεγγύης και προσφοράς. 
Οι δωρητές και ευεργέτες του Ναυπλίου αποτελούν ένα σημαντικό πρότυπο για αυτό και η μνήμη τους τιμάται από το Δημοτικό συμβούλιο Ναυπλιέων,ετησίως, μαζί με το μνημόσυνο του πρώτου κυβερνήτη της Ελλάδας Ιωάννη Καποδίστρια.»


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ