ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2020

Η Π.Ο.Ε-ΥΠ.ΠΟ για τη φωτιά στον Αρχαιολογικό χώρο των Μυκηνών

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:42:00 π.μ. | |
Η Π.Ο.Ε-ΥΠ.ΠΟ για τη φωτιά στον Αρχαιολογικό χώρο των Μυκηνών
Η Ε.Ε της Π.Ο.Ε-ΥΠ.ΠΟ., εκπροσωπώντας τους εργαζόμενους που καθημερινά δίνουν τη μάχη για την προστασία, τη φύλαξη και την ανάδειξη των Μνημείων του Ελληνικού Πολιτισμού, τοποθετείται πάντα στα γεγονότα που αφορούν το Υπουργείο καθαρά και χωρίς περιστροφές.

Στο πλαίσιο αυτό και μετά τις τοποθετήσεις των αρμόδιων υπηρεσιακών παραγόντων που πραγματοποίησαν αυτοψία στον Αρχαιολογικό χώρο των Μυκηνών εκφράζουμε την ικανοποίηση μας για το γεγονός ότι ο χώρος έχει επιστρέψει ήδη στην κανονικότητα.

Εκφράζουμε, ταυτόχρονα, τα συγχαρητήρια μας στους συναδέλφους μας και την προϊσταμένη της υπηρεσίας, οι οποίοι εν μέσω της πανδημίας και των πρωτόγνωρων συνθηκών που βιώνουμε, είχαν φροντίσει, με βάση τις εντολές της Υπουργού Πολιτισμού, κ. Λίνας Μενδώνη, να αποψιλώσουν επιτυχώς το χώρο ευθύνης του Υπουργείου, γεγονός που συνετέλεσε καθοριστικά στην αποφυγή της καταστροφής.

Εκφράζουμε, όμως, και την οργή μας για τα γνωστά «γκρουπούσκουλα» που χρησιμοποιώντας κάθε μέσο και τρόπο, προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν το θλιβερό γεγονός της φωτιάς για να επιτεθούν στην κυβέρνηση και την πολιτική ηγεσία, βάζοντας σε λειτουργία τον «ανεμιστήρα» της «λάσπης». Επίσης, τους απαντάμε πως οι χιλιάδες εργαζόμενοι στο ΥΠ.ΠΟ.Α. νιώθουν τυχεροί που ένα τέτοιο γεγονός δεν βρήκε το Υπουργείο Πολιτισμού στα χέρια τους.

Ως Ε.Ε της Π.Ο.Ε-ΥΠ.ΠΟ. καλούμε την Υπουργό Πολιτισμού, κ. Λίνα Μενδώνη, να συνεχίσει το έργο της, χωρίς να λαμβάνει υπ’ όψιν της υστερόβουλες λαϊκιστικές επιθέσεις. Κοινός τόπος όλων μας είναι το Υπουργείο Πολιτισμού να επιτελεί το σκοπό του εξυπηρετώντας τα συμφέροντα του ελληνικού λαού.

Η Ε.Ε της Π.Ο.Ε-ΥΠ.ΠΟ.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ