ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020

Μήνυμα του Δημάρχου Ερμιονίδας για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

Μυνημα του Δημάρχου Ερμιονίδας για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς
Σε λίγα λεπτά το πρώτο κουδούνι της νέας σχολικής χρονιάς χτυπά, και οι μαθητές προσέρχονται στις τάξεις τους, φέτος σε ένα εντελώς διαφορετικό κλίμα από ότι γνώριζαν μέχρι σήμερα.


Η υποχρέωση όλων μας για την αυστηρή τήρηση των μέτρων αλλάζει πλήρως τις συνθήκες και προσθέτει μια νέα πρόκληση στην καθημερινότητα των μαθητών και των εκπαιδευτικών. Η υπευθυνότητα απέναντι στον εαυτό μας και τον διπλανό μας είναι η γνώση που διαχέεται τόσα χρόνια στις σχολικές αίθουσες και την οποία πρέπει τώρα παρά ποτέ τα παιδιά μας να εφαρμόσουν.

Στο νέο ξεκίνημα της φετινής χρονιάς η δέσμευση του εκπαιδευτικού με τον μαθητή είναι να δουλέψουν σκληρά για να καλλιεργηθούν οι δυνατότητες, να δοθούν τα κίνητρα, και να καλλιεργηθεί η γνώση που αποτελεί το κλειδί και την βάση μιας συνεχώς ανοδικής και εξελισσόμενης πορείας.

Σ’ αυτή την νέα σχολική χρονιά παρ’ όλες τις δυσκολίες της, μαθητές και εκπαιδευτικοί, ας ανεβάσουν ψηλά τον πήχη των απαιτήσεών τους. Ας θέσουν νέους στόχους οι οποίοι θα εκπληρωθούν μέσα από την κατάκτηση της γνώσης.

Η προσπάθεια για ένα καλύτερο μέλλον συνεχίζεται στα σχολεία μας. Ο Δήμος και όλοι εμείς στεκόμαστε στο πλευρό των εκπαιδευτικών, των μαθητών και των γονέων τους και τους ευχόμαστε να έχουν μία αποδοτική και εποικοδομητική σχολική χρονιά.

Ο Δήμαρχος
Γιάννης Γεωργόπουλος
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ