Σάββατο, 12 Σεπτεμβρίου 2020

Παρελήφθησαν στο Ναύπλιο οι μάσκες για όλα τα σχολεία της Αργολίδας (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:17:00 μ.μ. | | |
Παρελήφθησαν στο Ναύπλιο οι μάσκες για όλα τα σχολεία της Αργολίδας (βίντεο)
Ξεκίνησε από το Ναύπλιο η διανομή στους Δήμους όλης της Αργολίδας των μασκών για όλα τα σχολεία, νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια καθώς την Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου ξεκινά η νέα σχολική χρονιά.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες η διανομή έγινε από τα γραφεία του ΔΟΠΠΑΤ στο Ναύπλιο το απόγευμα του Σαββάτου 12 Σεπτεμβρίου όπου οι υπευθυνοι των Δήμων Άργους Μυκηνών, Επιδαύρου, Ερμιονίδας και του Δήμου Ναυπλιέων παρέλαβαν τις ποσότητες που αναλογούν για τους μαθητές των σχολείων του κάθε Δήμου.
Υπενθυμίζεται ότι το υπουργείο Παιδείας θα μοιράσει και 600.000 παγούρια για τους μαθητές του Δημοτικού (δημόσιων και ιδιωτικών) στο πλαίσιο των ενεργειών για την προστασία από τον κορωνοϊό, αλλά αυτά μέχρι σήμερα δεν έχουν παραληφθεί.
Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων τόνισε πως προκειται για μια πολύ μεγάλη προσπάθεια που έγινε από τον ΚΕΔΕ και το Υπουργείο Εσωτερικών και διευκρίνισε πως οι ποσότητα των μασκών που παραλήφθηκε αναλογεί για μια μάσκα ανά μαθητή.  Δείτε παρακάτω τι δήλωσε ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος:
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ