ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2020

Συγχαρητήρια επιστολή του Δημάρχου Ερμιονίδας προς την κα Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη

Συγχαρητήρια επιστολή του  Δημάρχου Ερμιονίδας προς την κα Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη
Αξιότιμη κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη,

Με αισθήματα συγκίνησης και αγάπης παρακολουθούμε τις ύψιστες τιμητικές διακρίσεις οι οποίες σας απονέμονται σε αναγνώριση της εξαίρετης προσφοράς σας, της σημαντικής δράσης σας, του σπουδαίου ανθρωπιστικού έργου σας. 

Το Παράσημο του Μεγαλόσταυρου του Τάγματος της Ευποιίας, το οποίο σας επέδωσε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Σακελλαροπούλου, ως πρέσβειρας Καλής Θελήσεως της UNE5CO, για την προσφορά σας στα παιδιά μέσα από την δράση του Συλλόγου «Η Ελπίδα» καθώς και στο θέμα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, η πιο πρόσφατη από τις μέγιστες διακρίσεις σας, κορυφαία αναγνώριση της Πολιτειακής μας Ηγεσίας στο πρόσωπό σας, σε συνέχεια της απονομής από τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών του βραβείου Nefson Mandela, είναι η επισφράγιση των προσπαθειών και των δράσεών σας, και αποτελούν ιδιαίτερα μεγάλη τιμή, και για τον τόπο καταγωγής σας, την αγαπημένη σας Ερμιόνη και την Ερμιονίδα. 

Σας ευχόμαστε να αγωνίζεστε πάντα με δύναμη και μεγαλείο ψυχής, για τα παιδιά, για τα ανθρώπινα δικαιώματα, για την πατρίδα μας, για όλη την ανθρωπότητα. Θα είστε πάντα η πρέσβειρα της καρδιάς μας.

Με εκτίμηση

Ο Δήμαρχος Ερμιονίδας
Γιάννης Γεωργόπουλος
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ