ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020

Ευχαριστήρια επιστολή του Δημάρχου Ερμιονίδας προς την οικογένεια Γεωργίου και Λίτας Λιβανού

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:40:00 μ.μ. |
Ευχαριστήρια επιστολή του Δημάρχου Ερμιονίδας προς την οικογένεια Γεωργίου και Λίτας Λιβανού
Αγαπητοί κύριε και κυρία Λιβανού,

Επί σειρά ετών, γινόμαστε δέκτες της τεράστιας προσφοράς σας αλλά και του μεγαλείου αγάπης που σας διακρίνει.

Διαπιστώνουμε και εξαίρουμε για μια φορά ακόμη το θεάρεστο έργο σας αλλά και την άμεση ανταπόκρισή σας στην παρούσα χρονική στιγμή, όταν κατόπιν της ιχνηλάτησης του ΕΟΔΥ και της διαπίστωσης κρουσμάτων covid-19 στην Κοινότητα Κοιλάδας, προσφέρατε (αναλάβατε ολόκληρο το κόστος) μίας γενικής απολύμανσης σε όλους τους εξωτερικούς και κοινόχρηστους χώρους της Κοινότητας Κοιλάδας.

Έπειτα από την κρίση που προέκυψε και εν μέσω πανδημίας, έχετε ήδη προσφέρει δύο γενικές απολυμάνσεις σε όλα τα δημοτικά και κοινοτικά κτίρια, όλες οι δημόσιες υπηρεσίες μας, τα οχήματα αυτών και όλους τους κοινόχρηστους χώρους των Κοινοτήτων του Δήμου Ερμιονίδας.

Με την εξαίρετη πρωτοβουλία σας και την ευγενική δωρεά σας μας στηρίξατε ώστε να δημιουργήσουμε στους κατοίκους της Κοινότητας Κοιλάδας και όλης της Ερμιονίδας αίσθημα προστασίας και ασφάλειας.

Οι απολυμάνσεις είναι μια σειρά πρωτοβουλιών στον ατελείωτο αριθμό προσφορών και δωρεών σας, που είχαν και έχουν πάντα στόχο να βοηθούν τους ανθρώπους του τόπου μας της αγαπημένης σας Ερμιονίδας.

Σας ευχαριστούμε θερμά για την άμεση και αμέριστη συμπαράστασή σας, στον Δήμο Ερμιονίδας και τους συνανθρώπους μας.

Με Εκτίμηση
Ο Δήμαρχος
Ιωάννης Γεωργόπουλος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ