ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2020

Τάσος Λάμπρου: Εύχομαι να έχουμε μία καλή σχολική χρονιά

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:28:00 μ.μ. | |
Τάσος Λάμπρου: Εύχομαι να έχουμε μία καλή σχολική χρονιά
Αύριο Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020, ημέρα του Σταυρού είναι η έναρξη της σχολικής χρονιάς. Θέλω να ευχηθώ σε όλα τα μέλη των σχολικών κοινοτήτων να έχουμε μία δημιουργική και παραγωγική σχολική χρονιά προς όφελος τόσο των μαθητών μας όσο και ευρύτερα της τοπικής μας κοινωνίας.

Όμως λόγω της πανδημίας, η έναρξη της σχολικής χρονιάς γίνεται σε ένα δύσκολο και παράξενο κοινωνικό περιβάλλον, όπου η εκπαιδευτική κοινότητα αισθάνεται ως πειραματόζωο στα πλαίσια εφαρμογής του πρωτοκόλλου των υγειονομικών μέτρων.

Επίσης η Πολιτεία και η Τοπική Αυτοδιοίκηση απαιτείται να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της. Να τηρηθούν οι δεσμεύσεις για δωρεάν προμήθεια υγειονομικού υλικού σε μαθητές και εκπαιδευτικούς και να τηρηθούν οι κανόνες αυστηρής καθαριότητας που έχουν προβλεφθεί σε όλα τα σχολεία του Δήμου μας.

Εύχομαι να έχουμε μία καλή σχολική χρονιά, με υγεία σε όλα τα μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας, να έχουμε κουράγιο και δύναμη να ανταπεξέλθουμε με συνέπεια στα καθήκοντά μας και να πετύχουμε όλοι μαζί τους εκπαιδευτικούς μας στόχους.

Τάσος Λάμπρου
Εκπαιδευτικός
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ερμιονίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ