ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2020

Ανακοίνωση του Δήμου Ερμιονίδας για τις Εθελοντικές Ομάδες

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:20:00 μ.μ. |
Ανακοίνωση του Δήμου Ερμιονίδας για τις Εθελοντικές Ομάδες
Φίλες και φίλοι εθελοντές,
Αγαπητοί πολίτες του Δήμου μας,

Τις τελευταίες μέρες γίναμε όλοι μας δέκτες διαφόρων ανυπόστατων μηνυμάτων σχετικά με την λειτουργία των εθελοντικών ομάδων, τον τρόπο λειτουργίας τους, και «τους σκοπούς που έχει» η Δημοτική Αρχή.

Γράφτηκαν και ακούστηκαν αρκετές αβάσιμες σκέψεις, και για τον λόγο αυτό η Δημοτική Αρχή τοποθετείται μέσω αυτής της ανακοίνωσης. Τα καπελώματα και η πλειοψηφική υπεροχή στις εθελοντικές μας ομάδες ούτε υφίστανται, ούτε επιδιώκονται και ούτε αποτελούν σκοπό και στόχο μας. Αντίθετα, επειδή εμείς θέλουμε να ενισχύσουμε το εθελοντικό κίνημα, να του δώσουμε κίνητρα ώστε να ασχοληθεί με περισσότερο ζήλο και τέλος να υποστηρίξουμε πολύπλευρα το έργο τους, πήραμε την απόφαση για την σύσταση επιτροπών λειτουργίας.

Οι επιτροπές λειτουργίας, για τις οποίες υπάρχει σχετική πρόβλεψη σύστασης, τόσο στο ΦΕΚ ίδρυσης του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Πρόνοιας, Αλληλεγγύης, Πολιτισμού και Παιδείας του Δήμου Ερμιονίδας, όσο και στον εσωτερικό κανονισμό λειτουργίας του, ήρθαν για να βοηθήσουν στο έργο των εθελοντών και να συνδράμουν στην αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκύπτουν. Οι επιτροπές λειτουργίας προστατεύουν τις εθελοντικές ομάδες, παρέχοντας ταυτόχρονα κλίμα ασφάλειας στους εθελοντές και στο έργο που προσφέρουν.

Κλείνοντας ξεκαθαρίζουμε ότι η Δημοτική Αρχή παραμένει σταθερή στις θέσεις της, στις δεσμεύσεις και τα πιστεύω της. Στηρίζουμε τον εθελοντισμό στον Δήμο μας με όλες μας τις δυνάμεις, μένουμε δίπλα στους εθελοντές μας στηρίζοντας με κάθε τρόπο το ξεχωριστό έργο που προσφέρουν.

Τα αποτελέσματα της κίνησής μας αυτής θα είναι ορατά σε όλους σε σύντομο χρονικό διάστημα και οι «κακόβουλοι καλοθελητές» θα λάβουν ως απάντηση την πρόοδο και την επίλυση των χρόνιων προβλημάτων των εθελοντικών μας ομάδων.

Ο Δήμαρχος
Γιάννης Γεωργόπουλος
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ