ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020

Την δυνατότητα ανάπτυξης του αλιευτικού τουρισμού εξετάζει η Περιφέρεια Πελοποννήσου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:57:00 π.μ. | | |
Την δυνατότητα ανάπτυξης του αλιευτικού τουρισμού εξετάζει η Περιφέρεια Πελοποννήσου
Η δυνατότητα ανάπτυξης στην Περιφέρεια Πελοποννήσου του αλιευτικού τουρισμού -θεματικού τουρισμού, ο οποίος στην Ελλάδα βρίσκεται στα σπάργανα, την στιγμή που σε αυτόν εμπλέκονται εκατομμύρια Ευρωπαίοι-αποτέλεσε το αντικείμενο της συνάντησης που ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας είχε την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου, στην Τρίπολη, με τον Γιώργο Λουρδή.

Με τον γεννημένο στο Παράλιο Άστρος μηχανολόγο μηχανικό, ο περιφερειάρχης -παρουσία και της αρμόδιας για τον τουρισμό αντιπεριφερειάρχη Αννας Καλογεροπούλου- συζήτησε την δυνατότητα συνεργασίας της Περιφέρειας, καθώς πλέον έχει ολοκληρωθεί το σχετικό θεσμικό πλαίσιο στη χώρα μας, το οποίο μέχρι και το 2015 δεν επέτρεπε στους επαγγελματίες αλιείς να χρησιμοποιούν τα σκάφη τους για να δέχονται κόσμο για επίδειξη τρόπων ψαρέματος και για ψάρεμα.

Ο Γ. Λουρδής συγκαταλέγεται στους πρωτοπόρους στον κλάδο του αλιευτικού τουρισμού στη χώρα μας, είναι δε ο δημιουργός της καινοτόμου πλατφόρμας www.fishingtrips.gr, μέσω της οποίας δίνεται η δυνατότητα για κρατήσεις αλιευτικών εκδρομών στις θάλασσες της Ελλάδας.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ