ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020

Τι αναφέρει ο Ραφαήλ Μπαρού για την διαγραφή του

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:56:00 π.μ. | | |
Τι αναφέρει ο Ραφαήλ Μπαρού για την διαγραφή του
Ως Ανεξάρτητος πλέον Δημοτικός Σύμβουλος Ναυπλιέων αλλά και ως Αντιδήμαρχος μέχρι την λήξη της θητείας μου κατά νόμον, οφείλω να ενημερώσω τους συμπολίτες μου για τα ακριβή αίτια της διένεξης μου με τον Δήμαρχο.

Μετά την πρωτοβουλία του Δήμου να οργανώσει εκστρατεία συλλογής εφοδίων και τροφίμων μακράς διάρκειας για τους συμπατριώτες μας της Περιφερειακής ενότητας Καρδίτσας, που στερούνται τα ουσιώδη μετά την καταστροφική θεομηνία, ο Δήμαρχος αρνήθηκε να συνεισφέρει με είδη πρώτης ανάγκης και στην επιμονή μου ότι πρέπει να αλλάξει γνώμη και δεν πρέπει να γίνουμε καταγέλαστοι στους πολίτες, γιατί ο Δήμος Ναυπλιέων ανέλαβε την πρωτοβουλία, δεν έβγαινε ποτέ στο τηλέφωνο παρά τις επανειλημμένες απόπειρες περί αυτού.

Μάλιστα έφθασε στο σημείο να συγκαλέσει τους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης εν ΑΠΟΥΣΙΑ ΜΟΥ και ΕΠΕΒΑΛΛΕ την απόφαση της διαγραφής μου από αυτήν.

Αυτό υποδηλώνει την αιτιολογία της διαγραφής μου, λόγω ασέβειας δηλαδή προς τον Δήμαρχο, είναι κάτι που ούτε οι Θρησκευτικοί ηγέτες διανοούνται να ισχυρισθούν.

Αντιμετωπίζω με καρτερία και ήρεμη συνείδηση αυτό το νέο, δια των έργων εκδηλούμενο, συνεχίζοντας με απαράμιλλο σθένος και με απόλυτο σεβασμό στους δημότες που με τιμούν με την ψήφο τους διαχρονικά.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ
ΡΑΦΑΗΛ ΜΠΑΡΟΥ



ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ