ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020

Δημοκρατική Συνεργασία Εκπαιδευτικών Π.Ε.: Η «προπαγάνδα» πάνω από Υγεία, Παιδεία, Ανεργία! - Ως εδώ!!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:32:00 π.μ. |
Δημοκρατική Συνεργασία  Εκπαιδευτικών Π.Ε.:  Η «προπαγάνδα» πάνω από Υγεία, Παιδεία, Ανεργία! - Ως εδώ!!
Η κυβέρνηση της ΝΔ, προανήγγειλε μέσω του κυβερνητικού εκπροσώπου κ. Στέλιου Πέτσα, ότι σύντομα θα ξεκινήσει νέα καμπάνια ενημέρωσης της κοινής γνώμης για την πανδημία του κορωνοϊού, ύψους 2.000.000 ευρώ, αντίστοιχη αυτής του "Μένουμε Σπίτι" για την οποία υπήρξαν καταγγελίες για αδιαφανείς διαδικασίες επιλογής των ΜΜΕ και διαφορετικά μέτρα και σταθμά σχετικά με την κατανομή των ποσών. 

Σε σύντομο χρονικό διάστημα, με τον ίδιο ακριβώς προκλητικό τρόπο και ενώ η ελληνική κοινωνία δοκιμάζεται, η οικονομική κρίση έχει χτυπήσει ήδη τα πιο αδύνατα στρώματα και παρά το γεγονός ότι τα πιο δύσκολα δεν τα έχουμε δει ακόμα, η Κυβέρνηση προετοιμάζει το έδαφος για να μοιράσει πάλι «δώρα» στα ΜΜΕ!

Την ώρα που χρειάζονται χρήματα για όσο το δυνατό περισσότερες ΜΕΘ, υγειονομικό υλικό, γιατρούς, νοσηλευτές, υποδομές, σχολικές αίθουσες ώστε να μην στοιβάζονται οι μαθητές σε τμήματα 25 παιδιών, εκπαιδευτικούς και κονδύλια για την οικονομική ενίσχυση των ανέργων και όσων πλήττονται βάναυσα από τις οικονομικές συνέπειες του κορονοϊού, η Κυβέρνηση της ΝΔ σκορπάει απλόχερα ακόμη 2.000.000 ευρώ για διαφημίσεις!!

Λίγο νωρίτερα, ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, σπατάλησε άλλα 2.000.000 ευρώ για έργα πεζοδρόμησης, τα οποία δεν είχαν σχεδιαστεί με σωστό τρόπο και σε σύντομο χρονικό διάστημα κατέρρευσαν.

Η Κυβέρνηση και όλοι όσοι διαχειρίζονται δημόσιο χρήμα, οφείλουν να είναι προσεκτικοί και να μην προκαλούν με τις αποφάσεις τους. Η αλαζονεία που τους δίνουν οι δημοσκοπικές προβλέψεις είναι κακός οδηγός και σύντομα θα βρεθούν μπροστά σε οδυνηρές εκπλήξεις αν συνεχίσουν να συμπεριφέρονται με προκλητικό τρόπο.

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης απαιτεί τα 2.000.000 ευρώ να διατεθούν σε υγεία, παιδεία και πολιτικές κατά της ανεργίας. Με απόφαση της Κυβέρνησης η διαφημιστική εκστρατεία να γίνει δωρεάν από τα ΜΜΕ, καθώς πέρα από το κέρδος έχουν και υποχρεώσεις και μάλιστα σε τόσο δύσκολες στιγμές για την κοινωνία.

Δημοκρατική Συνεργασία
Εκπαιδευτικών Π.Ε.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ