ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020

Στη μάχη του Πρωταθλήματος ρίχνεται ο Διομήδης Άργους

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:21:00 μ.μ. | | | |
Στη μάχη του Πρωταθλήματος ρίχνεται ο Διομήδης Αργους
Έτοιμοι οι Λύκοι του Διομήδη Άργους για την αυριανή έναρξη του πρωταθλήματος 2020-21. Αντιμετωπίζουν το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου στο Δαΐς την ομάδα του Δούκα στις 17.00. Ο προπονητής Γιώργος Χαλκίδης και ο αρχηγός Γιάννης Χαντέλης δήλωσαν σχετικά:


Γιώργος Χαλκίδης: «Είμαστε πανέτοιμοι για την έναρξη της σεζόν μετά από μια πολύ καλή προετοιμασία που κάναμε. Παλιοί και νέοι παίκτες συνιστούν ένα δυνατό έμψυχο δυναμικό. Δούλεψαν πολύ όλο αυτό το διάστημα και έχει αναπτυχθεί μια εξαιρετική χημεία αναμεσά τους. Στόχος μας είναι να παίζουμε γρήγορο και όμορφο χάντμπολ με πολλή ενέργεια και τρεξίματα σε κάθε αγώνα. Εύχομαι να έχουμε ένα καλό Πρωτάθλημα, χωρίς τραυματισμούς και αν συμβεί αυτό να είναι όλοι βέβαιοι πώς και φέτος θα κάνουμε περήφανο ξανά το σύλλογο και τον κόσμο του Άργους. Θέλω να ευχαριστήσω το Δήμαρχο Άργους-Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσο για τη διαρκή παρουσία του δίπλα στην ομάδα, σε μια τόσο δύσκολη περίοδο. Όσο η ομάδα έχει τη στήριξη του δεν έχει να φοβάται τίποτα.»


Γιάννης Χαντέλης: «Καταρχάς θα ήθελα να καλωσορίσω τους καινούργιους μου συμπαίκτες στην οικογένεια του Διομήδη. Για το φετινό πρωτάθλημα εύχομαι μόνο να μη συναντήσουμε ανάλογες καταστάσεις με αυτές του Μαρτίου. Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα, το Σάββατο αντιμετωπίζουμε το νεανικό σύνολο του Δούκα για την πρώτη αγωνιστική του φετινού πρωταθλήματος. Από τη μεριά μας εμείς θα εμφανιστούμε έτοιμοι στο γήπεδο καθώς έχουμε δουλέψει πάρα πολύ για να ανεβάσουμε επίπεδο και να έχουμε μια πορεία ανάλογη με την περσινή ή ακόμα καλύτερη!

Καλή αγωνιστική χρονιά σε όλους εύχομαι, μακριά από τραυματισμούς.»

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ