Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2020

Η ΠΡΟ.ΣΥ.ΕΡ ζητάει ενημέρωση για την λειτουργία του πνευματικού κέντρου του Ράδου της Τ.Κ. Δίδυμων

Η ΠΡΟ.ΣΥ.ΕΡ ζητάει ενημέρωση για την λειτουργία του πνευματικού κέντρου του Ράδου της Τ.Κ. Δίδυμων
Κυρία Πρόεδρε,

τις τελευταίες μέρες μας έχουν κοινοποιηθεί:

α) Επιστολή των κατοίκων του Ράδου – συγκέντρωση υπογραφών για την αυθαίρετη ενέργεια να κλείσει το Πνευματικό Κέντρο του Ράδου και να μην έχει τη δυνατότητα να το χρησιμοποιεί η τοπική εκκλησία.

β) Επιστολές δραστήριων δημοτών που επιχειρηματολογούν υπέρ της λειτουργίας του Πνευματικού Κέντρου.

Επίσης το Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού, Παιδείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης προχώρησε χωρίς αιτιολογημένη πρόταση σε απόφαση μετονομασίας του Πνευματικού Κέντρου σε πολιτιστικό Κέντρο και όρισε μία Επιτροπή για τη λειτουργία του.
Επειδή για όλα τα παραπάνω το κορυφαίο συλλογικό όργανο του Δήμου Ερμιονίδας δεν έχει καμία ενημέρωση, ζητούμε το θέμα της λειτουργίας του Πνευματικού κέντρου με το ψήφισμα των κατοίκων του Ράδου να συζητηθεί στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου μας.

Κύριο μέλημά μας είναι να αποκατασταθεί η ηρεμία στο χωριό του Ράδου και το παλαιό Δημοτικό Σχολείο να ανήκει σε όλους τους κατοίκους του, να το χρησιμοποιεί η τοπική μας εκκλησία, η τοπική κοινότητα των Διδύμων, να είναι ανοικτό σε όλους τους δημότες μας, τα περιβόητα «κλειδιά» να βρίσκονται τόσο στον κλειδούχο της Εκκλησίας όσο και στους εκπροσώπους της Τοπικής αυτοδιοίκησης.

Με εκτίμηση

Τάσος Λάμπρου 
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ερμιονίδας 
Επικεφαλής ΠΡΟ.ΣΥ.ΕΡ 

Δημήτρης Μίζης 
Δημοτικός Σύμβουλος 
Δήμου Ερμιονίδας Δήμου Ερμιονίδας
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ