ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020

Σάλος με τις μάσκες των μαθητών και τα παγουράκια

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:02:00 μ.μ. | | |
Σάλος με τις μάσκες των μαθητών και τα "παγουρίνο"
 Έντονες αντιδράσεις έχουν προκαλέσει στα social media οι μάσκες που μοιράστηκαν στα παιδιά σε διάφορα σχολεία της χώρας. Γονείς κατακλύζουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με μάσκες τεραστίων διαστάσεων, που καλύπτουν μύτη, στόμα και μάτια.


Την ώρα που οι περισσότεροι προσπαθούν να μάθουν στα παιδιά τους τη σωστή χρήση της, παραδόθηκαν μάσκες τεραστίων διαστάσεων, πολλές από τις οποίες δεν είναι κατάλληλες ούτε για ενήλικες. 
Τα «παρατράγουδα» δεν τελειώνουν εδώ, καθώς το παγουράκι που δόθηκε στους μαθητές δημοτικού, δέχεται μόλις 375 ml, δηλαδή ούτε όσο ένα πλαστικό μπουκαλάκι νερού που μπορεί να βρει κανείς σε ένα περίπτερο.

Για αυτές τις «καλυπτικές»μάσκες δόθηκε έκτακτη επιχορήγηση από το Υπουργείο Εσωτερικών ύψους 6,2 εκατ. ευρώ. Συγκεκριμένα αυτή δόθηκε στην Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας για να αγοράσει και να προμηθεύσει με μάσκες τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης μέσω της τοπικής αυτοδιοίκησης. Τα χρήματα όπως δείχνουν οι πρώτες φωτογραφίες που κυκλοφορούν δεν έπιασαν τόπο και τα αποτελέσματα έχουν γίνει viral στα social media.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ