ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020

Ανακοίνωση της Διευθύντριας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας για τη νέα σχολική χρονιά

Ανακοίνωση της Διευθύντριας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας
Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας, με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, ενημερώνει γονείς , μαθητές και κάθε ενδιαφερόμενο/η, ότι το πρώτο κουδούνι της φετινής σχολικής χρονιάς θα χτυπήσει τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου. 

Οι σχολικές μονάδες της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας βρίσκονται σε ετοιμότητα, ώστε να λειτουργήσουν με ασφάλεια , παρά τις πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώνουμε. Σχετικές οδηγίες για την τελετή του Αγιασμού και τη λειτουργία των σχολείων κατά τη διάρκεια της πανδημίας, γνωστοποιούνται στους γονείς μέσω σχολικών ιστοσελίδων ,αποστολής μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τηλεφωνικής επικοινωνίας με τους Διευθυντές και τις Διευθύντριες.

Με ευαισθησία στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, γνώση , διορατικότητα , επιμονή και κυρίως διάθεση συνεργασίας, καλούμαστε όλοι και όλες με ατομική αλλά πρωτίστως συλλογική προσπάθεια, να συμβάλλουμε έμπρακτα στη θωράκιση της ασφάλειας και της υγείας των μαθητών, μαθητριών μας , στην πρόσβαση όλων στη γνώση και στην ανάπτυξη δεξιοτήτων, με σεβασμό στην ατομικότητα και στις ανάγκες των παιδιών μας.

Ναύπλιο, 11/09/2020

Με εκτίμηση,
Η Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας
Αικατερίνη Χρ. Δουράνου
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ