ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2020

Τελετή βράβευσης του ΓΑΣ Ναυπλίου Πολυνίκης

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:34:00 π.μ. | | |
Τελετή βράβευσης του ΓΑΣ Ναυπλίου Πολυνίκης
Την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 19:00 πραγματοποιήθηκε η τελετή βράβευσης του ΓΑΣ Ναυπλίου Πολυνίκης,στο FOUGARO ARTCENTER.
Στην τελετή παρευβρέθηκαν ο δήμαρχος Ναυπλιέων κος Κωστούρος Δημήτριος,ο περιφερειακός σύμβουλος (ειδικός σε θέματα αθλητισμού) κος Μαντζούνης Ιωάννης,η πρόεδρος ΔΟΠΠΑΤ κα Ράλλη-Πιτσάκη Μαρία και το μέλος της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδος και πρόεδρος της επιτροπής πρωταθλημάτων κος Χειβιδόπουλος Αναστάσιος,οι οποίοι βραβεύθηκαν από τον πρόεδρο του ΓΑΣ Ναυπλίου Πολυνίκης κο Καλλιάνο Γεώργιο για την προσφορά τους στον αθλητισμό της πόλης,απηύθυναν χαιρετισμό και απένειμαν μετάλλια στους αθλητές του συλλόγου για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο πρωτάθλημα της Β'Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών 2019-20 και την άνοδο τους στην Α'2 Εθνική Κατηγορία.
Επίσης,ειδική βράβευση πραγματοποιήθηκε από τον δήμαρχο κο Κωστούρο Δημήτριο στον αρχαιότερο εν ενεργεία παράγοντα χειροσφαίρισης του νομού κο Καλλιάνο Παναγιώτη (συνταξιούχο εκπαιδευτικό).
Η τελετή ολοκληρώθηκε με την βράβευση των χορηγών του συλλόγου από τον πρόεδρο κο Καλλιάνο Γεώργιο και τον αντιπρόεδρο κο Μαυρόγιαννη Παναγιώτη,οι οποίοι τους ευχαρίστησαν για την στήριξη τους και τους προσέφεραν αναμνηστικές πλακέτες και κάρτες φιλάθλου της νέας σεζόν.
Αξίζει να σημειωθεί πως η τελετή ήταν πλήρως εναρμονισμένη με το υγειονομικό πρωτόκολλο του covid-19 και τηρήθηκαν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας.




ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ