ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2020

Ξεκινούν οι εγγραφές στη Σχολή Βυζαντινής Εκκλησιαστικής Μουσικής της Μητροπόλεως Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:04:00 μ.μ. | |
Ξεκινούν οι εγγραφές στη Σχολή Βυζαντινής Εκκλησιαστικής Μουσικής της Μητροπόλεως Αργολίδας
Ξεκίνησαν οι εγγραφές στη Σχολή Βυζαντινής Εκκλησιαστικής μουσικής και παραδοσιακών οργάνων της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδας 2020-2021

Στο κατώφλι του νέου εκπαιδευτικού έτους 2020-2021 , η Σχολή Βυζαντινής Μουσικής και Παραδοσιακών Οργάνων της Ιεράς Μητροπόλεώς , ανοίγει ξανά με δια ζώσης μαθήματα, τηρουμένων όλων των μέτρων προστασίας κατά της πανδημίας.

Τμήματα Βυζαντινής Μουσικής για όλες τις ηλικίες με έμφαση στα τμήματα προπαιδείας για μαθητές Δημοτικού καθώς επίσης και παραδοσιακά όργανα. 

Από φέτος στο δυναμικό εντάσσονται και παραδοσιακά κρουστά, ενώ συνεχίζουν να διδάσκονται: κανονάκι, παραδοσιακό βιολί, λαούτο και ούτι.

• Πτυχίο και Δίπλωμα Βυζαντινής Μουσικής αναγνωρισμένα απρ το Κράτος

• Τμήματα Βυζαντινής Μουσικής Προπαιδείας για μαθητές Δημοτικού Επίσης, γίνεται γνωστό ότι φέτος θα συνεχίσουν να λειτουργούν τμήματα παραδοσιακών οργάνων, στο Ναύπλιο και στο Αργος. Τα όργανα τα οποία θα διδάσκονται είναι: Βιολί. Κανονάκι, Λαούτο, Ούτι και Παραδοσιακά κρουστά.

Διδάσκεται επίσης: Θεωρία ευρωπαϊκής μουσικής και σολφέζ και στοιχεία φωνητικής και ορθοφωνίας.

Εγγραφές πραγματοποιούνται από 10ης Σεπτεμβρίου έως και 10ης Οκτωβρίου 2020.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως καθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής από 10:00 π.μ. έως 13:00 μ.μ. και στη Γραμματεία της Σχολής στο τηλέφωνο 2752024522.

Εmail: sxofibyzmousιkιs@imargolidos.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ