ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2020

Ο Απόλλων κατέθεσε προσφυγή και αίτημα αναβολής του παιχνιδιού με τον Οίακα Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:53:00 μ.μ. | |
 Ο Απόλλων κατέθεσε προσφυγή και αίτημα αναβολής του παιχνιδιού με τον Οίακα Ναυπλίου
Η προσφυγή του Απόλλωνα Πάτρας στο ΑΣΕΑΔ για την υπόθεση Ακερ κατατέθηκε σήμερα όπως και το αίτημα αναβολής του παιχνιδιού της 1ης αγωνιστικής της α' φάσης του Κυπέλλου μπάσκετ με τον Οίακα στο Ναύπλιο, που έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου.

Ο Απόλλωνας έχει συγκεντρώσει όλα τα στοιχεία για την υπεράσπιση των θέσεων του στο ΑΣΕΑΔ, έχει κάνει επαφές παντού και παράλληλα θα προσπαθήσει η υπόθεση να εκδικαστεί άμεσα για να βγει και σύντομα η απόφαση.

Στόχος των «μελανόλευκων» να ξεπεραστούν όλα τα εμπόδια και να εκδοθούν τα δελτία στους νεοποκτηθέντες από την ΕΟΚ για να παρουσιαστεί η ομάδα πανέτοιμη και με πλήρη σύνθεση τη φετινή σεζόν. Και όταν λέμε την φετινή σεζόν εννοούμε κυρίως στο πρωτάθλημα, αφού έτσι και αλλιώς το Κύπελλο για όλες τις ομάδες επιπέδου Απόλλωνα εντάσσεται στην προετοιμασία τους.

ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΟΚ

Η ΕΟΚ όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του Απόλλωνα αναγνωρίζει το δίκιο των «μελανόλευκων» τονίζοντας ότι πληρούνται όλες οι νόμιμες προϋποθέσεις μεταγραφής των νεοαποκτηθέντων παικτών σύμφωνα με τον ισχύοντα κανονισμό μεταγραφών της Ομοσπονδίας, αλλά τις απέρριψε λόγω κοινοποιηθέντος από την FIBA BAN. 

Ουσιαστικά αυτή η αναφορά είναι και μια προαναγγελία της θέσης, που λογικά θα κρατήσει η ΕΟΚ στην εκδίκαση της προσφυγής του Απόλλωνα στο ΑΣΕΑΔ. Αυτό σημαίνει ότι η Ομοσπονδία, σύμφωνα με την συγκεκριμένη διατύπωση, θα είναι στο πλευρό του Απόλλωνα και τούτο σημαίνει πολλά...





ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ