ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020

Βαγγέλης Τζαβέλλας: Η έναρξη κάθε νέας σχολικής χρονιάς αποτελεί μια πολύ σημαντική, μια εμβληματική μέρα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:21:00 π.μ. | | |
Βαγγέλης Τζαβέλλας: Η έναρξη κάθε νέας σχολικής χρονιάς αποτελεί μια πολύ σημαντική, μια εμβληματική μέρα
Φέτος η έναρξη γίνεται εν μέσω επιδημικής κρίσης, ένα θλιβερό γεγονός που μεγαλώνει τις ανησυχίες αλλά και τις ευθύνες μας.

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, έγιναν πολυεπίπεδες βελτιώσεις, ηλεκτρονικές αναβαθμίσεις και συντηρήσεις, στις σχολικές μας μονάδες, ενώ προσπαθήσαμε και προσπαθούμε διαρκώς για την καλύτερη λειτουργικότητα αλλά και την αρτιότερη εικόνα σε κάθε δημοτικό και νηπιαγωγείο του Δήμου μας.

Είχαν προγραμματιστεί και πραγματοποιήθηκαν σχολαστικοί καθαρισμοί στους προαύλιους χώρους, κλαδέματα δένδρων και θάμνων, αποψιλώσεις κ.α., ενώ όλα τα σχολεία εξοπλίστηκαν με όσα χρειάζονται για τις λειτουργικές ανάγκες τους σε αυτήν την ιδιαίτερα δύσκολη συγκυρία.

Με γνώμονα την προάσπιση της Δημόσιας Υγείας αλλά και την προστασία της σχολικής κοινότητας, θα συνεχίσουμε να είμαστε καθημερινά δίπλα στα σχολεία μας, προκειμένου να επέμβουμε αμέσως, όποτε απαιτείται.

Κλείνοντας, θα ήθελα να ευχαριστήσω το Δήμαρχο μας Δημήτρη Καμπόσο για τις σημαντικές ενέργειες του και για την καθοδήγηση, τους Αντιδημάρχους, τους Δ/ντες των Σχολικών Μονάδων και Νηπιαγωγείων, τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων, τις Σχολικές καθαρίστριες, το προσωπικό του Δήμου, το Δ.Σ της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, την Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, για την άριστη συνεργασία.

Εύχομαι σε όλους μια δημιουργική και ασφαλή Σχολική Χρονιά με υγεία και να μην ξεχνάμε κάτι πολύ αληθινό - το έγραψε μια νηπιαγωγός και μου άρεσε πολύ : " Στο βλέμμα μας τα παιδιά θα πιστέψουν πως όλα θα πάνε καλά ! "

Τα παιδιά μας αξίζουν το καλύτερο και με το πιο αισιόδοξο βλέμμα μας, με Πίστη, Ελπίδα και καθημερινή αγαστή συνεργασία, όλοι μαζί μπορούμε να επιτύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα.

Βαγγέλης Παν. Τζαβέλλας
Πρόεδρος Δ.Σ.
Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης
Δήμου Άργους Μυκηνών

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ