ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ

Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020

Νέο έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων από την ΕΜΥ (πρόγνωση μέχρι την Κυριακή)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:29:00 μ.μ. |
Νέο έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων από την ΕΜΥ (πρόγνωση μέχρι την Κυριακή)
Νέο έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων επικαιροποιείται με βάση τα νεότερα στοιχεία από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, λόγω της κακοκαιρίας «Ιανός» που σαρώνει τη χώρα.

Συγκεκριμένα:

Την Παρασκευή (18/09) ισχυρές βροχές και καταιγίδες, οι οποίες θα συνοδεύονται από πολύ θυελλώδεις ανέμους θα επηρεάσουν τα νησιά του Ιονίου -από τη Λευκάδα και νοτιότερα-, την Πελοπόννησο, τη Στερεά Ελλάδα -κυρίως την κεντρική- και την Εύβοια. Στα νησιά του Ιονίου τα πολύ έντονα καιρικά φαινόμενα θα παρουσιάσουν μικρή εξασθένηση προς το βράδυ.

Στην Αττική οι βροχές και οι καταιγίδες θα ενταθούν το βράδυ και θα διατηρηθούν με μεγάλες εντάσεις κατά διαστήματα μέχρι και το μεσημέρι του Σαββάτου. Στην περιοχή της Εύβοιας έντονα φαινόμενα θα έχουμε κατά τη διάρκεια της νύχτας προς το Σάββατο.

Το Σάββατο (19/09) θα συνεχίζει να επηρεάζεται το νότιο Ιόνιο, η Πελοπόννησος και η Ανατολική Στερεά, ενώ ανάλογα φαινόμενα θα σημειωθούν στις Δυτικές Κυκλάδες και τη Δυτική Κρήτη. Τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν από το απόγευμα στο Νότιο Ιόνιο και την Ανατολική Στερεά και από το βράδυ στη Βόρεια Πελοπόννησο.

Την Κυριακή (20/09) έντονα φαινόμενα θα επηρεάσουν μέχρι νωρίς το πρωί τη Νότια Πελοπόννησο και μέχρι το απόγευμα την Κρήτη.


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ