ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2020

Μουσική βραδιά στήριξης της Πύλης Πολιτισμού Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:35:00 μ.μ. | |
 Είμαστε εδώ .... για τη Λοταρία της Αγάπης  με 2 έργα του Francesco Moretti

Κυριακή 13 Σεπτέμβρη στις 8.30μ.μ. στο ΦΟΥΓΑΡΟ 

Σε ένα μελωδικά ολόφρεσκο μουσικό ταξίδι  με την εθελοντική συμμετοχή των “Ala franca”

Προσοχή : Για συμμετοχή πρέπει υποχρεωτικά να γίνει προκράτηση στο τηλ. 2752047347

Είμαστε εδώ.... τα μέλη και οι φίλοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου Ναυπλίου – Η Πύλη της Αγάπης. Παρεμένουμε δυνατοί και παρόντες στον αγώνα αλλυλεγγύης. 
Μετά από δύο αναβολές της προγραμματισμένης εκδήλωσης για τη Λοταρία της Αγάπης, τα καταφέρνουμε να βρεθούμε, με όλα τα μέτρα που πρέπει να παίρνουμε για την ατομική και των συνανθρώπων μας την προστασία .

Ευχαριστούμε όλους εσάς που είστε κοντά μας και που για άλλη μια χρονιά στηρίξατε τόσο θερμά τη Λοταρία της Αγάπης.

Ευχαριστούμε το μέλος του Δ.Σ. Francesco Moretti, που μας στηρίζει με τη φυσική του παρουσία και με τη παραχώρηση των έργων του για τη Λοταρία της Αγάπης, που έχει γίνει πια θεσμός.

Ευχαριστούμε θερμά το μουσικό σχήμα “Ala franca” για την εθελοντική τους συμμετοχή. Είναι μεγάλο και ωραίο να είναι κοντά μας, στηρίζοντας τον συνάνθρωπο, την ώρα που ο κλάδος τους και οι ίδιοι έχουν πληγεί.

Τέλος ευχαριστούμε το Φουγάρο για την φιλοξενία και για την στήριξη σε αυτή τη δύσκολη πορεία μας.

Προσοχή : Για συμμετοχή πρέπει υποχρεωτικά να γίνει προκράτηση στο τηλ. 2752047347 Ο αριθμός θέσεων είναι περιορισμένος. Η προσέλευση θα γίνει 30 λεπτά νωρίτερα και φοράμε μάσκα μέχρι την μετάβαση στο τραπέζι.

Το μουσικό σχήμα “Ala franca”, γεννήθηκε στο Ναύπλιο το 2019. Είναι ο μουσικός κορμός των γνωστών και αγαπημένων «Τρεις και Μία» πλαισιωμένος με νέους μουσικούς, σε διασκευές με παραδοσιακά όργανα για ένα μελωδικά ολόφρεσκο μουσικό ταξίδι.

Τα μέλη του είναι κυρίως επαγγελματίες, με μουσικό παρελθόν και πανεπιστημιακή κατάρτιση.

Το όνομά τους « Ala franca», είναι ο όρος, που στην Ελληνική μουσική του μεσοπολέμου παρέπεμπε σε έναν τρόπο εκτέλεσης των κομματιών εκείνης της εποχής, σύμφωνα με τις τεχνικές ενορχήστρωσης της Δύσης. Το ρεπερτόριο του μουσικού σχήματος “Ala franca”, διατρέχει όλες τις περιόδους της ελληνικής μουσικής σκηνής, με τον συγκεκριμένο όμως τρόπο εκτέλεσης.

Στο μουσικό σχήμα “Ala franca” συμμετέχουν οι: Κρητούλα Λαρδά _ φωνή,

Βασίλης Καλαγκιάς _ ούτι, λαούτο, φωνή, Γιώργος Καραμούντζος _ ηλεκτρικό μπάσο, φωνή, Θάνος Καρανάσιος _ βιολί, Μάριος Καραχάλιος _ κανονάκι,

Αδριανός Kατσούρης _ κρουστά.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ