ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2020

Συνάντηση θα έχει ο Π. Νίκας με τους προέδρους των Ιατρικών Συλλόγων της Πελοποννήσου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:41:00 π.μ. | |
Προγραμματίζεται συνάντηση Νίκα με τους προέδρους των Ιατρικών Συλλόγων της Πελοποννήσου
Η συνεργασία της Περιφέρειας Πελοποννήσου με τους Ιατρικούς Συλλόγους των 5 Περιφερειακών Ενοτήτων προκειμένου να υπάρξει αξιόπιστη ενημέρωση πάνω σε ζητήματα δημόσιας υγείας, ιδιαίτερα σε σχέση με τον κορωνοϊό, αποτέλεσε ένα από τα αντικείμενα συζήτησης στη συνάντηση που ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας είχε σήμερα στην Τρίπολη, με τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αρκαδίας Βασίλη Ψυχογυιό.

Όπως έγινε γνωστό μετά την πιο πάνω συνάντηση, προγραμματίζεται για την ερχόμενη Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου, στις 3 το μεσημέρι, ο περιφερειάρχης να έχει στην Τρίπολη συνεργασία με τους προέδρους των 5 Ιατρικών Συλλόγων, παρουσία των γιατρών των αρμόδιων υπηρεσιών της Περιφέρειας, του εντεταλμένου σε θέματα υγείας περιφερειακού συμβούλου Αγγελου Χρονά, αλλά και περιφερειακών συμβούλων που ασκούν το ιατρικό λειτούργημα.

Αντικείμενο σε αυτή την προγραμματιζόμενη συνάντηση θα είναι η καλύτερη οργάνωση όσον αφορά την προστασία του πληθυσμού και την αντιμετώπιση των θεμάτων που τίθενται από την πανδημία.
Ιδιαίτερη βαρύτητα θα δοθεί στα σχολεία και στην εν λόγω σύσκεψη θα εξεταστεί η δυνατότητα, μετά από συνεννόηση με την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης, να γίνει διαδικτυακά ενημέρωση στα σχολεία από ειδικούς λοιμωξιολόγους και πνευμονολόγους.

Επίσης, θα συζητηθεί η προοπτική αγοράς, από την Περιφέρεια, τηλεοπτικού χρόνου για λογαριασμό των Ιατρικών Συλλόγων της κάθε Π.Ε. προκειμένου, μέσω τηλεοπτικών εκπομπών, να ενημερώνεται από ειδικούς γιατρούς ο γενικός πληθυσμός όσον αφορά την προστασία του απέναντι στον κορωνοϊό.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ