ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020

"Ευεργετικό" το πέρασμα του "Ιανού" από την Αργολίδα - Προβλήματα στην Κορινθία

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:06:00 μ.μ. | | |
"Ευεργετικό" το πέρασμα του "Ιανού" από την Αργολίδα - Προβλήματα στην Κορινθία
Το πέρασμα της κακοκαιρίας "Ιανός" από την Αργολίδα δεν είχε την ένταση που προέβλεπαν οι μετεωρολόγοι και δεν προκάλεσε προβλήματα.
Σε όλους τους Δήμους της Αργολίδας δεν αναφέρθηκαν προβλήματα και καμία κλήση δεν έγινε στην πυροσβεστική για άντληση υδάτων, ενώ και τα συνεργία των Δήμων που ήταν σε αυξημένη επιφυλακή δεν κλήθηκαν να επέμβουν σε κάποιο ιδιαίτερο περιστατικό.  

Αντίθετα η βροχή έδρασε μάλλον ευεργετικά για τις καλλιέργειες και ιδιαίτερα για τους ελαιώνες, που είχαν ανάγκη το νερό, όπως λένε οι αγρότες. 

Προβλήματα στην Κορινθία

Προβλήματα όμως δημιουργησε στην περιοχή της ανατολικής Κορινθίας όπου την χθεσινή νύχτα η σφοδρή βροχόπτωση είχε ως συνέπεια να πλημμυρίσουν υπόγεια και ισόγεια σε σπίτια και καταστήματα στα Λουτρά Ωραίας Ελένης. Σε όλες τις περιπτώσεις έγινε επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για την απάντληση των νερών.

Από φερτά υλικά, εξ άλλου, διακόπηκε και η κυκλοφορία στον δρόμο Ισθμού – Επιδαύρου, από το 3ο έως το 34ο χιλιόμετρο, ωστόσο συνεργεία της Π.Ε. Κορινθίας πραγματοποίησαν καθαρισμό του οδοστρώματος και η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε.




ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ