ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2020

Η Πρόεδρος του ΚΕΘΙ Σόνια Τάνταρου Κρίγγου συναντήθηκε και ενημέρωσε την Μαρέβα Γκραμπόφσκι - Μητσοτάκη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:29:00 π.μ. | |
Η Πρόεδρος του ΚΕΘΙ Σόνια Τάνταρου Κρίγγου συναντήθηκε και ενημέρωσε την Μαρέβα Γκραμπόφσκι - Μητσοτάκη
Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε το διήμερο 11-12 Σεπτεμβρίου η Πρόεδρος του Κέντρου Ερευνών για Θέματα Ισότητας, Σόνια Τάνταρου Κρίγγου.


Μπορεί το φετινό σκηνικό να μη θύμιζε τη ΔΕΘ των προηγούμενων ετών, αλλά δεν έλειψαν οι συναντήσεις και οι εκδηλώσεις, οι οποίες έγιναν με περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων, λόγω COVID-19.
Ειδικότερα, το μεσημέρι της Παρασκευής η κα Κρίγγου παρευρέθηκε σε κλειστή εκδήλωση της οργάνωσης «Women Act», στον χώρο «Β» του Μουσείου Βυζαντινού Πολιτισμού Θεσσαλονίκης. Θέμα της ήταν η «γυναικεία ηγεσία ως μοχλός επανεκκίνησης της επιχειρηματικότητας» με κεντρική ομιλήτρια την κα Μαρέβα Γκραμπόφσκι -Μητσοτάκη.

Στη συνέχεια, το απόγευμα της ίδιας ημέρας, η Πρόεδρος του ΚΕΘΙ μαζί με την Γενική Γραμματέα Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων υποδέχθηκαν την κα Γκραμπόφσκι στο Συμβουλευτικό Κέντρο που λειτουργεί στην πόλη από το ΚΕΘΙ για γυναίκες θύματα βίας ή και πολλαπλών διακρίσεων. 
Τα στελέχη του Συμβουλευτικού Κέντρου ενημέρωσαν την κα Γκραμπόφσκι για τις παρεχόμενες υπηρεσίες της δομής, ενώ στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκε η ένταση του φαινομένου της ενδοοικογενειακής βίας την περίοδο του περιορισμού στο σπίτι.

Παράλληλα, εκτενής συζήτηση έγινε και για το πλάνο δράσεων για την υποστήριξη και ενδυνάμωση των γυναικών, το οποίο αναπτύσσεται στα Συμβουλευτικά Κέντρα του ΚΕΘΙ, αλλά και σε όλες τις δομές του Δικτύου της Γενικής Γραμματείας Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων για την αντιμετώπιση της βίας κατά των γυναικών.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ