ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020

Καλλιάνος: Ο "Ιανός" τις επόμενες ώρες σε Αττική, Εύβοια και Πελοπόννησο (live η πορεία της κακοκαιρίας)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:00:00 μ.μ. | | |
Καλλιάνος:  Ο "Ιανός" τις επόμενες ώρες σε Αττική, Εύβοια και Πελοπόννησο (live η πορεία της κακοκαιρίας)
Τα "δόντια" του σε Αττική, Εύβοια και Πελοπόννησο θα ξεκινήσει σταδιακά τις επόμενες ώρες να δείχνει ο Ιανός, την ώρα που θα ολοκληρώνει το πέρασμα του από το Ιόνιο.

Όπως εξηγεί στο newsit.gr ο γνωστός μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος όσο περνούν οι ώρες η κακοκαιρία θα πλήττει όλο και περισσότερες περιοχές της χώρας γι’ αυτό χρειάζεται προσοχή.

«Θα συνεχίσει να βρέχει πολύ έντονα στο Ιόνιο και τα δυτικά ηπειρωτικά τμήματα μέχρι το απόγευμα του Σαββάτου, ενώ ταυτόχρονα από σήμερα και στη συνέχεια, τα φαινόμενα θα απασχολούν περιοχές από την Θεσσαλία και νοτιότερα μέχρι και την Πελοπόννησο, αλλά και περιοχές των Σποράδων, της Εύβοιας και των δυτικότερων περιοχών των Κυκλάδων».

Όπως εξηγεί: «Αυτό σημαίνει πως μέχρι στιγμής στα πιο ανατολικά ηπειρωτικά τμήματα δεν έχει κάνει έντονη την εμφάνιση του ο Ιανός, ωστόσο από τα μεσάνυχτα και μετά στην περιοχή της Αττικής θα αρχίσουν να εμφανίζονται έντονες βροχοπτώσεις, μπόρες και τοπικές καταιγίδες, οι οποίες θα έχουν διάρκεια μέχρι και το Σάββατο το μεσημέρι -απόγευμα, όπου σταδιακά θα εξασθενίσει το κύμα της κακοκαιρίας αυτής».

Και συνεχίζει: «Εξαιτίας της σύγκλισης των ανέμων πάνω από την περιοχή της Αττικής, θα είναι έντονες κατά τόπους οι βροχοπτώσεις, με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος και για ισχυρές καταιγίδες, οι οποίες ενδεχομένως να προβληματίσουν το νομό. Από το Σάββατο το βράδυ και στη συνέχεια τα φαινόμενα θα περιοριστούν στην Πελοπόννησο και προς την Κυριακή το πρωί στη νότια Πελοπόννησο και την Κρήτη και σιγά σιγά θα μας αποχαιρετήσουν. Το σύστημα του Ιανού κινείται πολύ αργά απ ότι περίμεναν οι μετεωρολόγοι, ακολουθεί μια πορεία νοτιότερη».

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ