Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2020

www.pc-house.gr: Νέο ηλεκτρονικό κατάστημα στην Αργολίδα και για όλη την Ελλάδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:07:00 μ.μ. | |
www.pc-house.gr: Νέο ηλεκτρονικό κατάστημα στην Αργολίδα και για όλη την Ελλάδα
Η Εταιρεία μας τον Ιούνιο του 2008 με ιδρυτή έναν άνθρωπο που ήθελε να ασχοληθεί με την επιχειρηματικότητα και την πληροφορική ξεκίνησε σε νεαρή ηλικία των 23 ετών στο Λυγουριό Αργολίδας την 1η επιχείρηση που είχε αντικείμενο το εμπόριο και την παροχή υπηρεσιών στον τομέα της Τεχνολογίας με διακριτικό τίτλο PC HOUSE.

Μετά την πάροδο 11 ετών η έδρα της εταιρίας μας άλλαξε και πλέον από τον Ιούνιο του 2019 σε ένα ανανεωμένο χώρο με ανανεωμένες παροχές και υπηρεσίες  στα είδη Τεχνολογίας – Τηλεπικοινωνίας τα Ταμειακά συστήματα και την Τεχνική υποστήριξη, βρίσκεται πλέον στη Λεωφόρο Ασκληπιού 166 πλησίον του Γυμνασίου και Λυκείου Λυγουριού του Νομού Αργολίδας.

Έχοντας την γνώση και την εμπειρία αυτών των 12 και πλέον ετών προέκυψε η ιδέα του e- shop www.pc-house.gr με γνώμονα την δική σας καλή εξυπηρέτηση.

Η παρουσία της εταιρείας μας με το online κατάστημα τεχνολογίας έχει ως στόχο την αύξηση του μεριδίου της αγοράς σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Έτσι λοιπόν βήμα, βήμα σε συνεργασία με τις καλύτερες και ποιοτικές εταιρείες  παρέχουμε το φθηνό κόστος με αξιόπιστες επιλογές.

Δεν σταματάμε εδώ, διαρκώς θα αναβαθμίζεται και θα προσαρμόζεται η κάθε μας  κίνηση , σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες .


Με εκτίμηση
η ομάδα του 
pc-house


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ