ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2020

Κατσικόδρομος στη Κρύα Βρύση Αργολίδας - Αγανακτισμένοι οι κάτοικοι περιμένουν 10 χρόνια για να επισκευαστεί!!!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:49:00 μ.μ. | | |

Κατσικόδρομος στη Κρύα Βρύση Αργολίδας - Αγανακτισμένοι οι κάτοικοι περιμένουν 10 χρόνια για να επισκευαστεί
Αγανακτισμένοι είναι οι κάτοικοι της περιοχής της Κρύας Βρύσης και των γύρω χωριών στην Αργολίδα καθώς όπως αναφέρουν ο δρόμος που οδηγεί στα χωριά τους από την Ζόγκα είναι κατεστραμμένος και σε άθλια κατάσταση με αποτέλεσμα να κινδυνευουν καθημερινά.
Η Κρύα Βρύση είναι ένα ορεινό χωριό αγροτών, κτηνοτρόφων, μελισσοκόμων και γενικά οικογενειών που εργάζονται και κινούνται καθημερινά.Μόλις αφήσουμε το Ελληνικό και προχωρήσουμε , ο συγκεκριμένος δρόμος ενώνει τα χωριά, Άνω Ζόγκα- Φακίστρα - Κρύα βρύση - Κρυονέρι- Τουρνίκι. Το πιο δύσκολο και ταλαιπωρημένο κομμάτι τμηματικά βρίσκεται από την Άνω Ζόγκα έως και την Κρύα Βρύση.Ο δρόμος για πάνω από 10 χρόνια αδιαφορίας έχει μετατραπεί σε ένα μεγάλου μήκους χαλικόδρομο.Η κατάσταση του επιδεινώνει την κυκλοφορία καθημερινά και βάζει σε κίνδυνο κατοίκους και επισκέπτες.Οι κάτοικοι ανησυχούν καθώς ξεκινάει η ελαιοκομική περίοδος και ο χειμώνας που είναι προ των πυλών τα πράγματα δυσκολεύουν σε σημείο που φοβούνται πως σε μια έντονη κακοκαιρία ο δρόμος μπορεί να κλείσει και να μην μπορούν να πάνε στα σπίτια τους.Κάτοικος που επικοινώνησε μας ανέφερε: " Σήμερα κάποια σημεία του δρόμου παρουσιάζουν βατότητα . Αν δεν γίνουν γρήγορα κάποιες επεμβάσεις θα χαθούν και αυτά τα τμήματα. Κόβουμε κλαδιά μόνοι μας κλείνουμε γούβες με χώμα για να κάνουμε ότι είναι δυνατόν. Δεν μπορούμε άλλο να βλέπουμε πως η ορεινή πλευρά της Κρύα- βρύσης βρίσκεται στο περιθώριο όσον αφορά το θέμα του δρόμου και μας είναι αδύνατο να κάτσουμε με σταυρωμένα τα χέρια"

Κάτοικοι απευθύνουν έκκληση σε Δήμο και Περιφέρεια και ζητούν να μεριμνήσουν ουσιαστικά και άμεσα, σε καταγραφή του προβλήματος για την αποκατάσταση του δρόμου πριν να είναι πολύ αργά.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ