ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2020

14 -15 Οκτωβρίου το 15ο Ράλλυ Δαναών στην Αργολίδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:57:00 μ.μ. | |
Διήμερο το 15ο Ράλλυ Δαναών στην Αργολίδα
O Ac3 (Argolis Classic Car Club) συνδιοργανώνει με την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Άργους-Μυκηνών με επίκεντρο την Αργολίδα, το 15ο ΡΑΛΛΥ ΔΑΝΑΩΝ το Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2020. Το διήμερο Ράλλυ Δαναών, έχει ως έμβλημα την Πύλη των Λεόντων η οποία είναι η κυρία είσοδος της ακρόπολης των Μυκηνών και διεξάγεται αδιάλειπτα για 15 χρόνια, ως μία από τις σημαντικότερες εκδηλώσεις ιστορικών αυτοκινήτων.


Το 15ο ΡΑΛΛΥ ΔΑΝΑΩΝ ξεκινώντας από τις ιστορικές, γραφικές διαδρομές του Δήμου Άργους-Μυκηνών, Μύλοι, Κιβέρι, συνεχίζει προς Άστρος, Πάρνωνα, Ελαιοχώρι, Ανδρίτσα, Βελανιδία επιστρέφει στη Νέα Κίο, για το τέλος της 1ης ημέρας και από το ίδιο σημείο για την επανεκκίνηση της επόμενης με διαδρομές και στην Κορινθία. Οι ασφάλτινες διαδρομές θα ικανοποιήσουν την κατηγορία regularity αλλά και την κατηγορία touring που θα κινηθεί σε πιο χαλαρό ρυθμό απο-λαμβάνοντας τα φθινοπωρινά τοπία και χρώματα, καταλήγοντας στο γραφικό Κεφαλάρι, για τερματισμό και γεύμα απονομής στο http://ktimavasiliou.gr/index.php/2018-01-04-15-49-42
Με σημείο αφετηρίας το Ι.ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ AUTOVISION, όπου θα πραγματοποιηθεί ο διοικητικός-τεχνικός έλεγχος (08:30-10:30) και εκκίνηση το Σάββατο 11:00, οι συμμετέχοντες θα καλύψουν σε 2 ημέρες συνολικά περίπου 390 χιλιόμετρα, όπου θα περιλαμβάνονται 14 Ε.Δ.Α, συνολικού μήκους 200 χλμ. με Μ.Ω.Τ έως 50χλμ/ώρα . Oι 100 και πλέον χρονομετρήσεις των Ε.Δ.Α, θα γίνουν στο 1/10 του δευτερολέπτου(0.1), με το δορυφορικό σύστημα GPS και η έκδοση και άμεση ανάρτηση των αποτελεσμάτων στο διαδίκτυο από την https://anube.es/. Τα πληρώματα έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν (α) κατηγορία Regularity ΜΩΤ όπου επιτρέπονται όλα τα όργανα απόστασης-χρόνου (β) κατηγορία Regularity ΜΩΤ, χωρίς συνδεδεμένα όργανα (Α/Ο) (γ) κατηγορία Τouring, χωρίς συνδεδεμένα όργανα (Α/Ο), λιγότερες χρονομετρήσεις, με ΙΔΑΝΙΚΟ ΧΡΟΝΟ και μικρότερη διαδρομή. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν ιστορικά αυτ/τα κατασκευής έως και το 1990. Δεκτά, αλλά εκτός γενικής κατάταξης γίνονται και υπό ένταξη ιστορικά αυτ/τα (potentially historic FIVA) κατασκευής από το 1991 έως και το 2000 (κατηγορία GT), των οποίων η επιλογή έγκειται στην κρίση του οργανωτή.

Το παράβολο συμμετοχής για τον διήμερη εκδήλωση ορίζεται στο ποσό των 170,00€ (πλήρωμα 2 ατόμων) και περιλαμβάνει: • Ασφάλεια προς τρίτους κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης • Την αναλογία των δαπανών σε όλα τα έξοδα της διοργάνωσης (έντυπα, νούμερα, πινακίδα, έπαθλα, αναμνηστικά, χρονομετρήσεις, έκδοση αποτελεσμάτων, κλπ) • Πλήρες γεύμα και τελετή απονομής επάθλων. Για την διανυκτέρευση των πληρωμάτων σε ξενοδοχεία της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Άργους-Μυκηνών, ο AC3 θα εξασφαλίσει προσφορές.

Στην εκδήλωση θα υπάρξει ξεχωριστή αθλοθέτηση, για τα αυτοκίνητα μάρκας Alfa Romeo που φέτος έγινε 110 ετών!

Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές έως την Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2020.

ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ AC3
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ