ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2020

Στις 15 Οκτωβρίου η κλήρωση της Α’ κατηγορίας ποδοσφαίρου γυναικών

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:37:00 π.μ. | |
Στις 15 Οκτωβρίου η κλήρωση της Α’ κατηγορίας ποδοσφαίρου γυναικών
Σύμφωνα με ενημέρωση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου και ώρα 12.00, θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της στο Γουδή, η κλήρωση του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας ποδοσφαίρου γυναικών. Η έναρξη του πρωταθλήματος, θα γίνει την Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2020 και θα ολοκληρωθεί στις 16 Μαϊου.

Παράλληλα, η ΕΠΟ γνωστοποίησε μέσω συμπληρωματικής προκήρυξης, το πώς θα γίνουν οι άνοδοι και οι υποβιβασμοί μεταξύ των κατηγοριών. Συγκεκριμένα, από την Α’ κατηγορία στη Β’, θα υποβιβαστούν οι τέσσερις τελευταίες ομάδες κάθε ομίλου. Συνολικά οκτώ ομάδες. Από την Β’ στην Α’ θα ανέβουν οι 4 πρωταθλητές των 4 ομίλων.

Από τη Β’ στη Γ’ κατηγορία, θα υποβιβαστούν οι δύο τελευταίες ομάδες καθενός από τους τέσσερις ομίλους. Σύνολο οκτώ ομάδες. Ενώ από τη Γ’ στη Β’ θα ανέβουν οι εννέα πρωταθλήτριες ομάδες των ισάριθμων ομίλων.

O διαχωρισμός των ομίλων

Οι τρείς ομάδες από την Κρήτη ο ΟΦΗ, ο Εργοτέλης και ο Αστέρας Ρεθύμνου που θα μας εκπροσωπήσουν φέτος στο πρωτάθλημα της Α΄Εθνικής έχουν τοποθετηθεί στον 2ο όμιλο μαζί με τις Αβάντες Χαλκίδας, την Αγία Παρασκευή, τον Ατρόμητο Αθηνών, τον Οδυσσέα Γλυφάδας, την Α.Ε.Κ Μεσολογγίου, την Ολυμπιάδα Υμηττού, τις Καρυάτιδες Σπάρτης και τον Φείδων Α.Ο.Σ.Α από την Αργολίδα.

Αναλυτικά οι δύο όμιλοι των ομάδων της Α΄Εθνικής:

1ος ΟΜΙΛΟΣ: Αγροτικός Αστέρας Αγ. Βαρβάρας (ΕΠΣ Ημαθίας), Αγροτικός Αστέρας (ΕΠΣ Μακεδονίας), ΑΕΛ (ΕΠΣ Λάρισας), Ακαδημία Ελπίδες Καρδίτσας ’94 (ΕΠΣ Καρδίτσας), Άρης Θεσσαλονίκης (ΕΠΣ Μακεδονίας), Βασίλισσα Θράκης (ΕΠΣ Θράκης), Δόξα 2016 (ΕΠΣ Δράμας), Καστοριά (ΕΠΣ Καστοριάς), ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης (ΕΠΣ Μακεδονίας), Γιάννενα (ΕΠΣ Ηπείρου), Τρίκαλα 2011 (ΕΠΣ Τρικάλων).

2ος ΟΜΙΛΟΣ: Αβάντες Χαλκίδας (ΕΠΣ Ευβοίας), Αγία Παρασκευή (ΕΠΣ Αθηνών), Ατρόμητος Αθηνών (ΕΠΣ Αθηνών), Οδυσσέας Γλυφάδας (ΕΠΣ Πειραιά), Εργοτέλης (ΕΠΣ Ηρακλείου), ΑΕΚ Μεσολλογίου (ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας), ΑΟΝ Αστέρας Ρεθύμνου (ΕΠΣ Ρεθύμνου), Ολυμπιάδα Υμηττού (ΕΠΣ Ανατ. Αττικής), ΟΦΗ (ΕΠΣ Ηρακλείου), Καρυάτιδες Σπάρτης (ΕΠΣ Λακωνίας), Φείδων Άργους (ΕΠΣ Αργολίδας).
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ