ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ

Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2020

Μαθητές του 1ου ΓΕΛ Άργους συμμετέχουν στο μαθητικό διαγωνισμό «Μνημεία Πολιτιστικής και Πολιτισμικής Κληρονομιάς και Κλιματική Αλλαγή»

Μαθητές του 1ου ΓΕΛ Άργους συμμετέχουν στο μαθητικό διαγωνισμό «Μνημεία Πολιτιστικής και Πολιτισμικής Κληρονομιάς και Κλιματική Αλλαγή»
Η χώρα μας από τον Μάιο έως τον Νοέμβριο 2020 ασκεί την Προεδρία της Επιτροπής Υπουργών του Συμβουλίου της Ευρώπης. 

Η ανάληψη της Προεδρίας έδωσε στην Ελλάδα την ευκαιρία να αναδείξει τις θεμελιώδεις αρχές και αξίες της δημοκρατίας, του κράτους δικαίου και της προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, αποδίδοντας ιδιαίτερη έμφαση σε ορισμένες θεματικές προτεραιότητες, που συνδέονται στενά με τα δικαιώματα, τις ελπίδες και τις ανησυχίες των νέων ανθρώπων. 

Μία εξ αυτών είναι η διασφάλιση του δικαιώματος των νέων γενιών να απολαμβάνουν την πολιτιστική κληρονομιά αλώβητη από τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής.

Στο πλαίσιο αυτό, προκηρύχτηκε από το Υ.ΠΑΙ.Θ. Μαθητικός Διαγωνισμός, με θέμα «Μνημεία Πολιτιστικής και Πολιτισμικής Κληρονομιάς και Κλιματική Αλλαγή» 

Εξαιρετική η συμβολή των Καθηγητριών του σχολείου μας κ. κ. Δημάκη Α. Αποστολοπούλου Αικ. Και Δημητρίου Ε. που κινητοποίησαν μαθητές της Α΄ και Β΄ Τάξης του 1ου ΓΕΛ να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό. 

Η εκπαιδευτική κοινότητα του 1ου Λυκείου Άργους τους εύχεται από καρδιάς Καλή Επιτυχία!!!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ