ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020

Αργολίδα: Εξιχνιάστηκαν 24 κλοπές σε οχήματα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:22:00 π.μ. | | | |
Αργολίδα: Εξιχνιάστηκαν 24 κλοπές σε οχήματα
Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Ναυπλίου, είκοσι τέσσερις (24) περιπτώσεις κλοπών και απόπειρες κλοπών σε οχήματα, τα οποία ήταν σταθμευμένα σε αρχαιολογικούς χώρους του Ναυπλίου, της Επιδαύρου, των Μυκηνών και της Κορίνθου.

Για τις υποθέσεις αυτές, κατηγορούνται δύο (2) άτομα, 30χρονος αλλοδαπός και 63χρονος ημεδαπός, αντίστοιχα, οι οποίοι, προχθές (25.10.2020) το μεσημέρι, στις Μυκήνες Αργολίδας, εντοπίστηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άργους-Μυκηνών και στη συνέχεια συνελήφθησαν.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου, για σύσταση συμμορίας καθώς και για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και απόπειρες αυτών, η οποία περιλαμβάνει και άγνωστους συνεργούς τους.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της μεθοδικής και εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης, που διεξήχθη από το Τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου, εξακριβώθηκε ότι οι ανωτέρω, κατά το χρονικό διάστημα από την 27.9.2020 έως και προχθές (25.10.2020), είχαν συστήσει συμμορία με σκοπό τη διάπραξη κλοπών σε οχήματα.

Από την μέχρι στιγμής έρευνα, προέκυψε ότι κατά το εν λόγω χρονικό διάστημα, σε αρχαιολογικούς χώρους του Ναυπλίου, της Επιδαύρου, των Μυκηνών και της Κορίνθου, διέπραξαν συνολικά τρεις (3) περιπτώσεις αποπειρών κλοπών και είκοσι μία (21) περιπτώσεις κλοπών σε οχήματα, όπου αφαίρεσαν χρήματα, λίρες Αγγλίας, ηλεκτρονικές συσκευές, προσωπικά έγγραφα κ.ά., μέρος των όποιων βρέθηκαν και αποδόθηκαν.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ναυπλίου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη και άλλων παρόμοιων αδικημάτων, καθώς και για την ταυτοποίηση των αγνώστων δραστών.




ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ