ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2020

Πως θα εορταστεί η επέτειος της 28ης Οκτωβρίου στο Ναύπλιο (πρόγραμμα)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:05:00 π.μ. | |
Πως θα εορταστεί η επέτειος της 28ης Οκτωβρίου στο Ναύπλιο
Για τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940 φέτος λόγω έξαρσης του κορωνοϊού COVID – 19 την παρούσα περίοδο δε θα πραγματοποιηθούν όλες οι στρατιωτικές και μαθητικές παρελάσεις για τον εορτασμό της επετείου της 28ης Οκτωβρίου.

Λόγω των έκτακτων μέτρων, που έχουν ληφθεί για την αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού COVID – 19, οι φετινές εκδηλώσεις οι οποίες θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2020, περιλαμβάνουν τέλεση δοξολογιών, οι οποίες θα γίνουν σύμφωνα με τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις και καταθέσεις στεφάνων, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν με περιορισμένο αριθμό ατόμων για λόγους δημόσιας υγείας και υπό την αυστηρή τήρηση των υγειονομικών διατάξεων.

Το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων που εξέδωσε η Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας  περιλαμβάνει τα εξής:

Τρίτη 27 Οκτωβρίου:

Φωταγώγηση όλων των δημοσίων, δημοτικών και κοινοτικών καταστημάτων καθώς και των καταστημάτων των Ν.Π.Δ.Δ. και των τραπεζών κατά τις βραδινές ώρες της 27ης και 28ης Οκτωβρίου 2018.

΄Ωρα 11.00 : Ομιλίες σε ειδικές συγκεντρώσεις στα σχολεία Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης καθώς και στις Τεχνικές Σχολές, ΚΕΤΕΚ Αργολίδας, Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων, Δημόσιες Υπηρεσίες, Ν.Π.Δ.Δ., Οργανισμούς Δημοσίου κ.λ.π.

΄Ωρα 11.30 : Απότιση φόρου τιμής από τους μαθητές των σχολείων της πόλης, σπουδαστές, προσκόπους και οδηγούς στα μνημεία Ηρώων, που θα προσέλθουν με επικεφαλής καθηγητές, δασκάλους και βαθμοφόρους, σύμφωνα με το πρόγραμμα του Γραφείου Φυσικής Αγωγής.

Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2020

΄Ωρα 08.00: ΄Επαρση σημαίας της πόλης του Ναυπλίου από διμοιρία του ΚΕΜΧ με συμμετοχή της Δημοτικής Φιλαρμονικής.

΄Ωρα 10.30: Επίσημη δοξολογία στο Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου από τον Μητροπολίτη Αργολίδας κ.κ. Νεκτάριος Εκφώνηση του Πανηγυρικού της ημέρας από τον κο. Χριστόπουλος Νικόλαο Θεολόγο - Φιλόλογο

Ώρα 11.00: Στο χώρο του ηρώου της πόλης θα ψαλεί επιμνημόσυνη δέηση και θα ακολουθήσει κατάθεση στεφάνων.

΄Ωρα 17.00: Υποστολή Σημαίας της πόλης από Διμοιρία του ΚΕΜΧ, με συμμετοχή της Δημοτικής Φιλαρμονικής.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ