ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ

Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2020

Με δοξολογίες και καταθέσεις στεφάνων σε όλες τις δημοτικές ενότητες τιμάει το Ναύπλιο τους ήρωες του ΄40

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:42:00 μ.μ. | |
Με δοξολογίες και καταθέσεις στεφάνων σε όλες τις δημοτικές ενότητες τιμάει το Ναύπλιο τους ήρωες του ΄40
Με έγγραφο του Υπουργείου Εσωτερικών ανακοινώνεται ότι λόγω έξαρσης του κορωνοϊού COVID – 19 την παρούσα περίοδο δε θα πραγματοποιηθούν οι στρατιωτικές και μαθητικές παρελάσεις για τον εορτασμό της επετείου της 28ης Οκτωβρίου. Η ματαίωση των παρελάσεων, ουδόλως απαξιώνει και μειώνει τις οφειλόμενες τιμές στους αγωνιστές, ήρωες της Εποποιίας του 1940.

Ως ένδειξη ελάχιστου φόρου τιμής στο Δήμο Ναυπλιέων όλες οι κρατικές υπηρεσίες, τα δημοτικά καταστήματα και οι πολίτες θα αναρτήσουν την Ελληνική σημαία στα στις υπηρεσίες τους και τις οικίες τους, αντίστοιχα.

Παράλληλα ανακοινώνεται ότι οι δοξολογίες και καταθέσεις στεφάνων, θα πραγματοποιηθούν σε όλες τις δημοτικές ενότητες με περιορισμένο αριθμό ατόμων για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας και υπό την αυστηρή τήρηση των υγειονομικών διατάξεων.

Στην πόλη του Ναυπλίου από την Τρίτη το απόγευμα της 27η Οκτωβρίου έως και το απόγευμα της 28ης Οκτωβρίου 2020 θα ακούγονται εμβατήρια στους κεντρικούς δρόμους ανυψώνοντας το εθνικό φρόνημα των κατοίκων και δίνοντας κουράγιο σε όλους τις δύσκολες αυτές ημέρες.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ