ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2020

Τι αποφάσεις πήρε ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Αργολίδας για 4 φλέγοντα ζητήματα του κλάδου

Τι αποφάσεις πήραν οι δάσκαλοι της Αργολίδας για 4 φλέγοντα ζητήματα του κλάδου
Αποφάσεις για 4 σημαντικά θέματα που απασχολούν την εκπαιδευτική κοινότητα έλαβε κατά την συνεδρίαση του το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας .

ΘΕΜΑ 1ο: «Ηλεκτρονική ψηφοφορία στις εκλογές των αιρετών»

Το Δ.Σ. εκφράζει την αντίθεσή του στην ξαφνική απόφαση του Υπουργείου Παιδείας για την ηλεκτρονική ψηφοφορία στις εκλογές των αιρετών και την πραγματοποίησή της σε μη εργάσιμη ημέρα γεγονός που δεν διευκολύνει τη συμμετοχή των συναδέλφων.

ΘΕΜΑ 2ο : «Διορισμός τριμηνιτών Αναπληρωτών εκπαιδευτικών»

Το Δ.Σ. του Συλλόγου θεωρεί ο διορισμός τριμηνιτών Αναπληρωτών, αντί πλήρους απασχόλησης, αποτελεί πλήγμα στις εργασιακές σχέσεις των εκπ/κών και ζητά να προχωρήσει το Υπουργείο Παιδείας σε άμεση πλήρωση των κενών(και αυτών που θα προκύψουν λόγω κορωναϊού) με Αναπληρωτές πλήρους απασχόλησης.

ΘΕΜΑ 3ο « Τμήματα 15 μαθητών»

Ζητάμε από το Υπουργείο Παιδείας να προχωρήσει άμεσα στη θεσμοθέτηση τμημάτων 15 μαθητών, αντί για 25 μαθητών που είναι τώρα,τόσο για λόγους προστασίας από τον κορωναϊό όσο και για παιδαγωγικούς λόγους.

ΘΕΜΑ 4ο : «Διορισμός καθαριστριών»

Διεκδικούμε το διορισμό επιπλέον καθαριστριών στις σχολικές μονάδες, ώστε να εφαρμοστούν οι κανόνες υγιεινής λόγω των αυξημένων απαιτήσεων της πανδημίας.


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ