ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2020

Κυριακή 4 Οκτωβρίου στο Ναύπλιο η “Ηλέκτρα” του Σοφοκλή από τον Θεατρικό Όμιλο Ερμιονίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:45:00 π.μ. | | |
Κυριακή 4 Οκτωβρίου στο Ναύπλιο η  “Ηλέκτρα” του Σοφοκλή από τον Θεατρικό Όμιλο Ερμιονίδας
O Θεατρικός Όμιλος Ερμιονίδας παρουσιάζει στο κοινό του Ναυπλίου την ετήσια θεατρική του παραγωγή που αφορά την ενασχόλησή του με το αρχαίο δράμα, την “Ηλέκτρα” του Σοφοκλή, σε μία μοναδική θεατρική βραδιά την Κυριακή 4 Οκτωβρίου στο ΦΟΥΓΑΡΟ, με την υποστήριξη του Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. Δήμου Ναυπλιέων – και με ελεύθερη είσοδο.

Η παράσταση «Ηλέκτρα» του Σοφοκλή, σε μετάφραση Κώστα Γεωργουσόπουλου και σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Πασσά, παρουσιάστηκε ως προφεστιβαλική εκδήλωση στo πλαίσιο του 7ου Φεστιβάλ επαγγελματικού Θεάτρου «Ερμηνείες στην Ερμιονίδα», τον κορυφαίο πολιτιστικό θεσμό που διοργάνωσε ο Θ.Ο.Ε. για 7η συνεχή χρονιά στην Ερμιονίδα, με μεγάλη επιτυχία και παρά τις αντίξοες συνθήκες που δημιούργησε η υγειονομική κρίση.

Η παρουσία του Θεατρικού Ομίλου Ερμιονίδας για ακόμα μια φορά στο Ναύπλιο, με την πρώτη μεταφεστιβαλική παρουσίαση της νέας του παραγωγής «Ηλέκτρα», έχει ως στόχο την εγγύτερη προσέγγιση του Αργολικού κοινού, μέσω της προσφοράς καλού και ποιοτικού θεάτρου, που βρίσκεται στην καρδιά της δημιουργικής του παραγωγής.
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα το Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. του Δήμου Ναυπλιέων για τη διαχρονική υποστήριξη και την έμπρακτη αναγνώριση του έργου μας. Θερμές ευχαριστίες επίσης προς το Σ.ΦΙ.Π. ΣΥΛΛΟΓΟ ΦΙΛΩΝ ΠΟΡΤΟΧΕΛΙΟΥ για τη διαρκή του παρουσία στο πλευρό μας ως «Μέγας Αρωγός», το FOUGARO ART CENTER για τη φιλοξενία, καθώς και τους χορηγούς της παράστασης του Ναυπλίου: τις εταιρίες Σ. ΜΑΝΤΖΟΥΝΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. και ΤΟ ΓΑΛΑ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ Σ.ΑΓ.Α.ΠΕΛ., τα ξενοδοχεία ΙΠΠΟΛΥΤΗ, GRAND SARAI και PENSION MARIANNA, το αρτοποιείο ΑΛΕΥΡΙ & ΖΑΧΑΡΗ, το κομμωτήριο MARINA KOLLIA COIFFURES και το κατάστημα ΜΟΥΣΕΙΟ στο Πόρτο Χέλι, για τη γενναιόδωρη χορηγική συνεισφορά τους στην υλοποίηση της μεταφοράς της παράστασης.

Σας περιμένουμε το βράδυ της Κυριακής στη σκηνή του πάντα φιλόξενου Φουγάρου, για να σας παρουσιάσουμε τη δική μας «Ηλέκτρα».

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Μετάφραση: Κώστας Γεωργουσόπουλος

Προσαρμογή-Σκηνοθεσία: Κωνσταντίνος Πασσάς

Μουσική: Λόλεκ

Κινησιολογία: Μαργαρίτα Τρίκκα

Φωτισμοί: Ίων Ξυπολιάς


ΔΙΑΝΟΜΗ (με σειρά εμφάνισης):

ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΣ: Δημήτρης Ι. Σίδερης

ΟΡΕΣΤΗΣ: Δημήτρης Στρίγκος

ΠΥΛΑΔΗΣ: Κωνσταντίνος Αγγέλης

ΗΛΕΚΤΡΑ: Βίκυ Παπάζογλου

ΧΡΥΣΟΘΕΜΙΣ: Ιωάννα Μέξη

ΚΛΥΤΑΙΜΝΗΣΤΡΑ: Tέτα Ντουνέτα

ΑΙΓΙΣΘΟΣ: Κώστας Πεντεδέκας

XOΡΟΣ: Κική Αυλωνίτου-Πέλλα, Mαρίνα Μπαρμπαρή, Ηρώ Σαρδελή, Τζένη Σκλαβούνου
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ