ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2020

Ευχαριστήριο της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στον Ιατρικό Σύλλογο Αργολίδας

Ευχαριστήριο της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης  στον Ιατρικό Σύλλογο Αργολίδας
Ευχαριστούμε θερμά τα μέλη του Ιατρικού Συλλόγου Αργολίδας για τη συμβολή και την υποστήριξή τους στην εκπαιδευτική και μαθητική κοινότητα του νομού μας, για την αντιμετώπιση της πανδημίας. 

Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνουμε στην κ. Παπαευαγγέλου, Καθηγήτρια Παιδιατρικής-Λοιμωξιολογίας του ΕΚΠΑ και μέλος της επιτροπής εμπειρογνωμόνων του Υπουργείου Υγείας, και στον κ. Αντωνόπουλο, Παιδίατρο Επιμελητή της Ν.Μ. Άργους, για τις εισηγήσεις τους στην τηλεδιάσκεψη ενημέρωσης , τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου, με συντονιστές τους γιατρούς κ. Κατσαρό και κ. Δωροβίνη, τον κ. Καραμάνο, Προϊστάμενο Εκπαιδευτικών Θεμάτων και την κ. Μάρα, υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων. Την τηλεδιάσκεψη, στην οποία συμμετείχαν Διευθυντές και Προϊστάμενοι Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων, χαιρέτησαν η υφυπουργός Παιδείας κ. Ζαχαράκη και ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας κ. Μαλτέζος.

Ανταποκρινόμενοι στα αιτήματα εκπαιδευτικών και γονιών για συνεχή επιστημονική ενημέρωση για τον covid 19, σας γνωρίζουμε ότι το προσεχές διάστημα θα διοργανωθεί εκ νέου τηλεδιάσκεψη με τον Ιατρικό Σύλλογο Αργολίδας με ανοιχτή πρόσκληση.

Η προστασία της δημόσιας υγείας και της ασφάλειας των παιδιών μας, αποτελεί ευθύνη όλων μας, απαιτεί προσωπική και κυρίως συλλογική προσπάθεια σε μια δύσκολη εποχή, όπου οι «κανονικότητές» μας ανατρέπονται καθημερινά λόγω της πανδημίας.

Με εκτίμηση,
Η Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας
Αικατερίνη Δουράνου



ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ