ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2020

Ηλιοβασίλεμα με έκρηξη χρωμάτων στο Ναύπλιο (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:13:00 μ.μ. | |
Ηλιοβασίλεμα με έκρηξη χρωμάτων στο Ναύπλιο (βίντεο)
Η δύση του ηλίου είναι από τις ωραιότερες στιγμές της ημέρας. Αν και το δίλημμα «Ανατολή ή Δύση ηλίου» παραμένει ακόμη βασανιστικό για πολλούς ανθρώπους, αφού δεν μπορούν να επιλέξουν ποια ώρα της ημέρας είναι πιο γλυκιά και πιο όμορφη. 
Άλλωστε και στις δύο περιπτώσεις τα χρώματα κυριαρχούν. Ο φακός αποτύπωσε τη δύση του ηλίου στην πόλη του Ναυπλίου και το αποτέλεσμα είναι μοναδικό. 
Η φύση έχει πάρει την παλέτα της και ζωγραφίζει. Τα χρώματα τον χειμώνα, έρχονται τόσο γαλήνια για να ηρεμήσουν την ψυχή σου και να πάρουν μακριά τις όποιες σκέψεις και σκοτούρες, μόνο βλέποντας τα... και φωτίζουν τόσο υπέροχα το μαγευτικό τοπίο που περιβάλλει την όμορφη πόλη του Ναυπλίου 
Σε όλα τα μέρη της Γης το θέαμα διαφέρει από εποχή σε εποχή, καθώς αλλού βλέπουμε τον Ήλιο να δύει το καλοκαίρι και αλλού τον χειμώνα. Αυτό οφείλεται στην κλίση που έχει ο άξονας της Γης, καθώς αυτός κινείται γύρω από τον Ήλιο.
Τον χειμώνα, βλέπουμε τον Ήλιο να δύει χαμηλά στον ορίζοντα και το καλοκαίρι ψηλά. Η ομορφιά ενός ηλιοβασιλέματος εξαρτάται από το φυσικό τοπίο που βρίσκεται κανείς.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ