ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2020

Και οι δάσκαλοι της Αργολίδας συμμετέχουν στην κινητοποίηση για την Υγεία στο Νοσοκομείο Ναυπλίου

Και οι δάσκαλοι της Αργολίδας συμμετέχουν στην κινητοποίηση για την Υγεία στο Νοσοκομείο Ναυπλίου
Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας καλεί την Τρίτη 13 του Οκτώβρη 2020 σε κινητοποίηση έξω από το Νοσοκομείο Ναυπλίου, στις 6:30μ.μ. για να διεκδικήσουμε μαζί με τους συναδέλφους των συνδικαλιστικών σωματείων και των φορέων της Αργολίδας:

· Μαζικές προσλήψεις σε γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό με βάση τις σύγχρονες ανάγκες. Να καλυφθούν όλες οι κενές οργανικές θέσεις στα Νοσοκομεία Άργους και Ναυπλίου με μόνιμο προσωπικό όλων των ειδικοτήτων. Μονιμοποίηση όλων των επικουρικών στον τομέα της υγείας.

· Σε περίπτωση λειτουργίας νοσοκομείο αναφοράς - Covid. Να μην πάνε πίσω οι υπόλοιπες λειτουργίες του νοσοκομείου (χειρουργεία, προγραμματισμένες εξετάσεις κ.λπ).

· Πλήρη λειτουργία των Κέντρων Υγείας του νομού σε 24ωρη βάση. Να στελεχωθούν όλα τα περιφερειακά ιατρεία.

· Σχέδιο επίταξης όλων των δομών του ιδιωτικού τομέα υγείας και πρόνοιας, για να μπει σε εφαρμογή σε περίπτωση γιγάντωσης της πανδημίας.

· Παροχή όλων των απαραίτητων μέτρων προστασίας για όλους τους εργαζόμενους στους τόπους δουλειάς, με επιβολή των απαραίτητων μέτρων υγιεινής και ασφάλειας.

· Μαζικά επαναλαμβανόμενα τεστ σε όλους τους εργαζόμενους στην υγεία και τους μεγάλους χώρους δουλειάς.

· Ουσιαστικά μέτρα προστασίας για την ασφαλή λειτουργία των σχολείων, 15 μαθητές ανά τάξη, προσλήψεις εκπαιδευτικών και καθαριστριών.

· Καμία απόλυση - καμία περικοπή μισθού και εργασιακών δικαιωμάτων.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ