ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2020

Σαββατοκύριακο γεμάτο δράση για την παιδική, εφηβική και γυναικεία ομάδα του Οίακα Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:45:00 μ.μ. | | |
Σαββατοκύριακο γεμάτο δράση για την παιδική, εφηβική και γυναικεία ομάδα του Οίακα Ναυπλίου
Το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου ξεκίνησαν οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις για το παιδικό μας τμήμα. 

Στις 15.00 αντιμετώπισε στο Κλειστό Γυμναστήριο Ναυπλίου τον Αργοναύτη Ν.Κίου όπου και επικράτησε με τελικό σκορ 70-44. Μετά από ένα καλό ξεκίνημα ο Δ.Φιλίνης είδε την ομάδα του να χαλαρώνει αλλά στο τελευταίο πεντάλεπτο με ένα ξέσπασμα πήραν την εύκολη νίκη.

Την Κυριακή το μεσημέρι στις 13.00 το γυναικείο μας υποδέχθηκε σε φιλικό προετοιμασίας την Άμιλλα Τρίπολης. Δείχνοντας καλά στοιχεία τα κορίτσια του Β.Τσοτσόκου επιβλήθηκαν με το τελικό 79-64.

Τέλος το εφηβικό μας τμήμα αγωνίστηκε το βράδυ της Κυριακής στο κλειστό της Ν.Κίου με αντίπαλο τον Αργοναύτη.

Πρεμιέρα με νίκη και για τους αθλητές του Λ. Κοκκάλα που κάνοντας κι αυτοί ένα πολύ καλό ξεκίνημα έκλεισαν το πρώτο μέρος με σκορ 13-28. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως οι παίκτες του Αργοναύτη αντέδρασαν και το ματς έληξε 36-45 αφήνοντας μια αίσθηση ντέρμπι στην τελευταία περίοδο

Οι νίκες τόσο των εφήβων όσο και των παίδων είναι αφιερωμένες στους άτυχους της ομάδας μας Θοδωρή Κούβαλη και Γιάννη Καστραντά που έλειψαν από την πρεμιέρα λόγω τραυματισμών, λίγο πιο σοβαρός του Θοδωρή που θα λείψει για ένα μήνα τουλάχιστον ακόμα από τις αγωνιστικές δραστηριότητες του παιδικού και εφηβικού τμήματος.

Για το λόγο αυτό με πρωτοβουλία του προπονητή μας, το παιδικό τμήμα του ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση, γευματίζοντας μετά τον αγώνα του Σαββάτου στο Νόστιμο, που αποτελεί και χορηγό της ομάδας μας.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ