ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2020

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την Υγεία έξω από το Νοσοκομείο στο Ναύπλιο

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την Υγεία στο Ναύπλιο
Διαμαρτυρία με πανό και συνθήματα πραγματοποίησε το Συνδικάτο Τροφίμων Γάλακτος και Ποτών Αργολίδας την Τρίτη 13 Οκτώβρη το απόγευμα, έξω από το Νοσοκομείο Ναυπλίου για την προστασία της υγείας και των δικαιωμάτων των εργαζομένων και των λαϊκών οικογενειών.
Στην συγκέντρωση συμμετείχαν Σωματεία εργαζομένων, εκπαιδευτικοί, αγρότες, υπάλληλοι συνταξιούχοι και φορείς κοινωνικών οργανώσεων.
Στόχος της πρωτοβουλίας που ανέλαβε το Συνδικάτο Γάλακτος Τροφίμων και Ποτών Ν. Αργολίδας είναι να δυναμώσει η δράση από Σωματεία και φορείς, για τη διεκδίκηση άμεσης κρατικής χρηματοδότησης του δημόσιου συστήματος Υγείας με προσλήψεις μόνιμου ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού με πλήρη εργασιακά δικαιώματα. 
Δημιουργία δικτύου Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, με ευθύνη του κράτους, κάλυψη όλων των αναγκών σε υποδομές και μέσα για την πλήρη λειτουργία των δημόσιων υπηρεσιών υγειονομικής περίθαλψης και έρευνας.
Να παρθούν άμεσα όλα τα μέτρα προστασίας της υγείας και της ασφάλειας των εργαζομένων στους χώρους δουλειάς και εκπαίδευσης.
Ανάμεσα σε άλλα, τονίστηκε η απουσία της κρατικής ευθύνης στην προστασία της υγείας των εργαζομένων και της νεολαίας, στον χυδαίο εκβιασμό της κυβέρνησης όπου φτάνει να λέει σε εργαζόμενους και νεολαία ότι αν δεν «αυτοπροστατευτούν» θα είναι υπεύθυνοι για τη γιγάντωση του δεύτερου κύματος και για ένα ενδεχόμενο lockdown, επομένως και για τις επιπτώσεις μιας τέτοιας επιλογής στην εξέλιξη της οικονομικής κρίσης.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ