ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2020

Ορισμός άμισθου Ειδικού Συμβούλου του Δημάρχου Ερμιονίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:32:00 μ.μ. |
Ορισμός άμισθου Ειδικού Συμβούλου του Δημάρχου Ερμιονίδας
Με απόφαση του Δημάρχου Ερμιονίδας Γιάννη Γεωργόπουλου ανατέθηκαν στον κ. Ιωάννη Δημαράκη του Ευαγγέλου, καθήκοντα άμισθου ειδικού συμβούλου για την επικουρία του Δημάρχου και την άσκηση των καθηκόντων του. 

Ειδικότερα ο ανωτέρω θα παρέχει επικουρικές υπηρεσίες για την βελτιστοποίηση διαδικασιών για την κτηματογράφηση των δικαιωμάτων του Δήμου Ερμιονίδας (Δημοτικές Ενότητες Ερμιόνης και Κρανιδίου) στην εταιρεία Ελληνικό Κτηματολόγιο Α.Ε. – Γραφείο Κτηματογράφησης Ναυπλίου. 

* Ο ως άνω άμισθος ειδικός σύμβουλος υπάγεται ειδικά και αποκλειστικά στην υπηρεσιακή δικαιοδοσία του Δημάρχου, και συνεργάζεται όπου απαιτείται με τους Αντιδημάρχους, τους καθ’ ύλην αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες και δεν θα ασκεί αποφασιστικές αρμοδιότητες οποιασδήποτε μορφής. 

* Η παρούσα Απόφαση ΔΕΝ συνιστά πρόσληψη ή διορισμό και δε γεννά υπηρεσιακή, υπαλληλική ή άλλου είδους εργασιακή σχέση του οριζόμενου Συμβούλου με τον Δήμο. 

* Η παρούσα ισχύει από την υπογραφή της έως την ανάκλησή της. Ο ανωτέρω ορισθείς άμισθος ειδικός σύμβουλος δεν δικαιούται αποζημίωση από την άσκηση αυτών των αρμοδιοτήτων. * Η παρούσα να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου Ερμιονίδας και στην Διαύγεια. Ο Δήμαρχος Ιωάννης Γεωργόπουλος
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ