ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2020

Κτίριο και σκαλωσιά υπό κατάρρευση απειλή για διερχόμενους στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:21:00 μ.μ. | | |
Κτίριο και σκαλωσιά υπό κατάρρευση απειλή για τους διερχόμενους στο ΝαύπλιοΤα μάτια τους δεκατέσσερα πρέπει να έχουν οι περίοικοι αλλά και οι διερχόμενοι όταν περνούν από συγκεκριμένη οδό του παλιού Ναυπλίου.

Πρόκειται για την οδό Βασιλίσσης Όλγας, όπου τα τελευταία χρόνια μια παλιά δυόροφη οικία βρίσκεται σε κατάσταση κατάρρευσης.

Το συγκεκριμένο κτήριο ανήκει στην Εταιρία Ακινήτων του Δημοσίου η οποία έχει δρομολογήσει την αξιοποίηση του αλλά με τους γνωστούς Ελληνικούς ρυθμούς του Δημοσίου.

Για το πρόβλημα στατικότητας του κτηρίου έχουν τοποθετηθεί εδώ και κάποια χρόνια σκαλωσιές οι οποίες όμως και αυτές από την πολυκαιρία και τα στοιχεία της φύσεως έχουν αρχίσει να διαλύονται.

Κατά διαστήματα φεύγουν διάφορα τμήματα τους και καταλήγουν στο δρόμο, ο οποίος τους καλοκαιρινούς μήνες περισσότερο και όχι μόνο, είναι πολυσύχναστος, με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν οι διερχόμενοι από σοβαρό τραυματισμό.

Τελευταίο περιστατικό σημειώθηκε χθες όταν βαριά μαδέρια από τις σκαλωσιές έφυγαν και προσγειώθηκαν στο δρόμο την ώρα που από το σημείο περνούσε κόσμος.

Θα πρέπει άμεσα να ενημερωθούν οι αρμόδιοι της Εταιρίας Ακινήτων του Δημοσίου πριν είναι αργά καθώς υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να θρηνήσουμε θύματα. 




    

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ