ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2020

Το αρδευτικό έργο στα Φίχτια Αργολίδας εγκαινιάσθηκε παρουσία του Μ. Βορίδη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:01:00 μ.μ. | | | | |
Το αρδευτικό έργο στα Φίχτια Αργολίδας εγκαινιάσθηκε παρουσία του Μ. Βορίδη
Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης πραγματοποίησε την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2020 επίσκεψη στην περιφερειακή ενότητα Αργολίδας προκειμένου να συναντηθεί με τοπικούς φορείς και εκπροσώπους του πρωτογενούς τομέα.
Το αρδευτικό έργο στα Φίχτια Αργολίδας εγκαινιάσθηκε παρουσία του Μ. Βορίδη
Τον κ. Βορίδη συνόδευε ο Γενικός Γραμματέας Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιώργος Στρατάκος, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, ο βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Ιωάννης Μαλτέζος, ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Πελοποννήσου Ιωάννης Μαντζούνης, ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Πελοποννήσου Δημήτρης Σχοινοχωρίτης, ο Δημαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος κα.
Ο κύριος Βορίδης εγκαινίασε το αρδευτικό έργο στα Φίχτια Αργολίδας και αναφέρθηκε στο σημαντικό αυτό αρδευτικό έργο για την περιοχή των Μυκηνών, αλλά και σε άλλα ζητήματα που αφορούν την άρδευση στο αργολικό πεδίο.
Τα εγκαίνια τέλεσε ο Πρωτοπρεσβυτερος και εφημέριος του Ι.Ν. Ευαγγελιστρίας Φιχτίων π. Απόστολος Χασάπης.
Ενώ νωρίτερα ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάκης Βορίδης, βρέθηκε στην Κορινθία όπου έκανε περιήγηση στα Φυτώρια Aμπέλου «Μπακασιέτα» και είχε συνάντηση με την Ένωση Φυτωριούχων Ελλάδος στο Λεόντιο Νεμέας. Συναντήθηκε επίσης με τον Δήμαρχο Νεμέας, Κωνσταντίνο Φρούσιο στο Δημαρχείο Νεμέας και με τον Αγροτικό Οινοποιητικό Συνεταιρισμό Νεμέας της Κορινθίας
Το Σάββατο ο κύριος Βορίδης θα βρεθεί στη Μεσσηνία όπου θα εγκαινιάσει το πρότυπο ελαιοτριβείο «Καφαντάρη» στην περιοχή Λαδά στην Πύλο.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ