ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ

Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2020

Κορωνοϊός: Ετοιμασίες για την εφαρμογή των νέων μέτρων στη Λαϊκή Αγορά του Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:18:00 μ.μ. | |
Ετοιμασίες για την εφαρμογή των νέων μέτρων στη Λαϊκή Αγορά του Ναυπλίου
Στο επίπεδο 2 επικινδυνότητας λόγω του κορωνοϊού έχει καταταχθεί η Αργολίδα όπου σύμφωνα το υπουργείο Πολιτικής Προστασίας ισχύουν νέα μέτρα για τις λαϊκές αγορές.

Τα νέα μέτρα που ισχύουν συμπεριλαμβάνουν μεταξύ άλλων την διεξαγωγή των Λαϊκών αγορών με το 65% των εκθετών σε δύο σημεία και την χρήση μάσκας από εκθέτες και καταναλωτές.

Το πρωί σημερα έγινε νέα διαγράμμιση για του πάγκους των πωλητών που συμμετέχουν στη λαϊκή αγορά του Ναυπλίου και καλούνται όλοι για την τήρηση τους.
Ο καθορισμός του επίπεδου κινδύνου σε κάθε περιοχή εξαρτάται από την αυξανόμενη ή μειούμενη τάση επιδημιολογικών μεγεθών, όπως, π.χ., ο αριθμός κρουσμάτων ανά 100.000 κατοίκους, οι δείκτες πληρότητας του συστήματος υγείας, οι χρησιμοποιούμενες απλές κλίνες ή κλίνες Μονάδων Εντατικής Θεραπείας και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της επιδημιολογικής κατάστασης, όπως αυτά αποτυπώνονται από τα δεδομένα της ιχνηλάτησης και τη συσχέτιση των κρουσμάτων και των επαφών τους.

Η εφαρμογή των μέτρων πραγματοποιείται σε επίπεδο Περιφερειακής Ενότητας, εκτός αν προκύψουν έκτακτες περιστάσεις που να δικαιολογούν εξαιρέσεις εντός της Περιφερειακής Ενότητας, σύμφωνα με τα πρωτόκολλα του Υπουργείου Παιδείας και της Πολιτικής Προστασίας.

Ο προσδιορισμός των μέτρων και κανόνων μπορεί να υπόκειται σε τροποποιήσεις, με βάση νεότερα επιστημονικά και ερευνητικά δεδομένα, εφόσον προκύψουν.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ