ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2020

Συνδικάτο Τροφίμων Αργολίδας: Οι νάζι εγκληματίες στη φυλακή

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:22:00 μ.μ. |
Συνδικάτο Τροφίμων Αργολίδας:  Οι νάζι εγκληματίες στη φυλακή
Έχουν περάσει ήδη πεντέμισι χρόνια από την ημέρα που ξεκίνησε η δίκη της εγκληματικής - ναζιστικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής και ακόμα οι εγκληματίες - δολοφόνοι συνεχίζουν να κυκλοφορούν ελεύθεροι και να σπέρνουν το ναζιστικό δηλητήριο και το ρατσιστικό μίσος τους.

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ, ΟΥΤΕ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ! 

Η δολοφονία του Παύλου Φύσσα το 2013, η δολοφονική επίθεση στους συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ στο Πέραμα, στους αλιεργάτες στην ιχθυόσκαλα, δεκάδες δολοφονικές επιθέσεις απέναντι σε μετανάστες και καταπιεσμένους, τα δεκάδες δουλεμπορικά γραφεία, «ευρέσεως εργασίας», όπως τα αποκαλούσαν για να εξασφαλίζουν φθηνούς εργάτες σε βιομήχανους και εφοπλιστές, δεν έχουν σβήσει. Μας υπενθυμίζουν πως τα αφεντικά και τα μαντρόσκυλα τους, επιχειρούν να τρομοκρατήσουν όποια φωνή αντιστέκεται και παλεύει για αξιοπρεπή ζωή.

«ΕΙΣΤΕ Η ΣΑΠΙΛΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΝΤΟΥΝΙΑ, 

ΜΠΛΟΚΟ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ» 

Το δολοφονικό χέρι απέναντι σε κατατρεγμένους, εργάτες και νέους που διεκδικούν και αγωνίζονται απέναντι στο σύστημα της εκμετάλλευσης, όλο αυτό το διάστημα παίρνει απάντηση στις γειτονιές, στους χώρους δουλειάς και μόρφωσης, από τις συνεπείς ταξικές δυνάμεις και τίμιους συνδικαλιστές. Το σύνθημα «Μπλόκο στους φασίστες σε κάθε γειτονιά» είναι όρος στη συνολική δράση μας για ένα καλύτερο παρόν και μέλλον, για έναν κόσμο χωρίς εκμετάλλευση, πολέμους, προσφυγιά και με τον λαό νοικοκύρη στον τόπο του.

Το Συνδικάτο Γάλακτος Τροφίμων και Ποτών Αργολίδας καλεί τα υπόλοιπα σωματεία, συνδικάτα, φορείς στην Αργολίδα να πάρουν αποφάσεις καταδίκης μπροστά στην ανακοίνωση της απόφασης του Δικαστηρίου για τους ναζιστές της Χρυσής Αυγής στις 7 Οκτώβρη.

Ο ΛΑΟΣ ΑΠΑΙΤΕΙ. ΟΙ ΝΑΖΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ 

Το οργανωμένο λαϊκό κίνημα θα τους απομονώσει, θα τους πετάξει στα σκουπίδια της Ιστορίας γυρνώντας την πλάτη στο ίδιο το σύστημα που γεννάει και θρέφει τον φασισμό.


Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ 

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΣΤΑΜΑΤΕΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΟΛΙΖΕΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ